• 瀏覽: 43,356
  • 回覆: 285
  • 追帖: 1
+5
何君堯好野,一句便收皮

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2020-10-23 06:09 PM 發表
何律師串條賣國賊串得好🤭
一串即收皮,完全唔識答

何君堯講得冇錯喎

引用:
原帖由 god 於 2020-10-23 06:10 PM 發表

出到公海咪殺曬12條傻仔囉
有人死?連毒果創作開新聞都敢亂講因好易踢爆,你妄想症發作就食藥啦

引用:
原帖由 raul188 於 2020-10-23 05:39 PM 發表
12名港人於8月底涉偷渡往台灣,期間被廣東海警截獲,現時仍扣押在深圳。議員郭家麒今午(23日)於立法會內務委員會上,提出

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201023/photo/bkn-20201023171513513-1023_00822_001_01b.jpg?20201023172012

美帝主子點解唔派海豹突擊隊救人:smi ...
當然唔會救,最好12人受到最殘酷對待,來幫助他們增加抗爭本錢!

on9醫生

割包皮話,其實我想整死佢地,咁我就有藉口日日搞事表演啦。

好多衰醫生唔醫好病人,dum症架。

引用:
原帖由 simon_mme 於 2020-10-24 07:53 AM 發表

一串即收皮,完全唔識答
x2

邊位畜牲議員支持要救12位畜牲咪上大陸救囉.

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2020-10-23 05:45 PM 發表
討論乜?內地管轄!
討論坐完大陸監後,
落返嚟香港要求法官對著草潛逃者加重判刑.

早前三白眼話過上去營救,呢家一齊上去囉!

引用:
原帖由 lamaislander 於 2020-10-23 05:59 PM 發表
何君堯:點解你唔親自上去營救?

何君堯發言中肯!
何君堯話 21個泛民 ‘無本事’ 呢三個字,簡單,清楚,中晒 point

用咁L多錢請啲垃圾做演員, 日日同政府對著幹

早前有邊個民主議員話上去營救架!冇晒聲氣啦

引用:
原帖由 賢豬 於 2020-10-24 08:19 AM 發表

有人死?連毒果創作開新聞都敢亂講因好易踢爆,你妄想症發作就食藥啦
追帖啦,傻仔,咪係到亂吠呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]