• 瀏覽: 6,114
  • 回覆: 92
+3
Dllm,潘老母借個女脅迫香港政府,擺明玩嘢

引用:
原帖由 IdoUdo 於 2020-10-23 09:16 PM 發表

陳同佳係喺台灣犯案
香港警方根本冇權拘捕佢,點樣配合?
唯有重啟“送中條例”立法程序~

如果大陸再飛戰機過去台灣
馬上就批入台証

要你做中間人?

潘媽媽嗰曱甴LOOK  令我有啲反胃

當台灣肯的時候

佳佳可能說:我自由身,做乜要自首?On9架,使你求情

反中報又作野

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-10-23 07:25 PM 發表

佢只係泛暴同呆灣嘅一隻棋子而已
好大機會收咗台省黑金

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-10-23 04:25 PM 發表
台灣殺人案疑犯陳同佳在本港出獄一年。死者潘曉穎的母親再次促請他到台灣自首,最遲今日起行,否則不會為他求情。 潘曉穎的媽媽透過中間人回覆傳媒查詢時表示,台方已經與她互相接觸,樂意與香港警方坐下來商討刑偵移交資料及投案安排,現正等待香港警方聯絡她。 保安局重申,特區政府希望事情得以盡快解決,解決事情的第...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1556322_1_L_20201023145155.jpg
潘太明顯聽緊蔡政府老點
對蔡政府來說,陳同佳係香港先有用,去左台灣就無用
繼續聽蔡政府老點,陳生真係可以等統一先過去

港府班公務員小手段唔夠台灣識玩,
當蔡政府政治化事件,港府也只能政治化處理,叫陳生去內地自首啦

引用:
原帖由 andy92 於 2020-10-23 04:59 PM 發表
其實有冇人覺得潘媽媽呢種行為
係唔想陳同佳去呆灣自首
走台獨錢,玩夠就趴趴走

引用:
原帖由 andy92 於 2020-10-23 04:59 PM 發表
其實有冇人覺得潘媽媽呢種行為
係唔想陳同佳去呆灣自首
佢想但用錯方法,結果就係陳生會長期滯港
唔向台灣施壓反而向港府施壓

呢條8婆仲未收皮,收左錢果然有演員道德

真係佢老母

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-10-23 04:25 PM 發表
台灣殺人案疑犯陳同佳在本港出獄一年。死者潘曉穎的母親再次促請他到台灣自首,最遲今日起行,否則不會為他求情。 潘曉穎的媽媽透過中間人回覆傳媒查詢時表示,台方已經與她互相接觸,樂意與香港警方坐下來商討刑偵移交資料及投案安排,現正等待香港警方聯絡她。 保安局重申,特區政府希望事情得以盡快解決,解決事情的第...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1556322_1_L_20201023145155.jpg
趴趴走而家有代理人喇。連警察同佢聯絡都要生同佢代理人講清楚要傾啲乜?
趴趴走又升級喇。(定係被架空!)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]