• 瀏覽: 4,629
  • 回覆: 36
引用:
原帖由 大林林 於 2020-10-24 01:15 AM 發表

蝕本生意無人做,斬頭生意都有人做
印度跟本被種性害死,肯動肯做的一世只做下層,捱死一世,但貴族郤坐享其成,貪得無厭

就算光輝戰機的下面肯努力,見到咁制度都做做下心冷,無心機再搏下去!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-23 10:32 AM 發表
印度佬,你又衰咗啦!YouTube 剛傳來的消息!

而家連印媒都話你陣風衰咗啦,跟隨11月仲有3x隻鷄肋飛緊過黎要你啃,呢鋪食回佣太深啃死囉

https://youtu.be/ydjpBSETpzA
今次印度要出自己的王牌了一一光輝戰機,問你驚未🤭

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-24 08:44 AM 發表

印度跟本被種性害死,肯動肯做的一世只做下層,捱死一世,但貴族郤坐享其成,貪得無厭

就算光輝戰機的下面肯努力,見到咁制度都做做下心冷,無心機再搏下去!
所以成哥每次維修完戰機、軍艦,都少左零件,拎去換隻咖哩雞都好

引用:
原帖由 愚人之石 於 2020-10-23 01:21 PM 發表
連在邊境的士兵都可以迷路,四川地震救災都可以直升機墮落,印度根本未有資格同中國論實力。
又用個案比較整體,沒有反駁之下的歪理。

例如該國有一個殺人犯,就全國都是殺人犯?
要看次數與數量,明顯印度出現狀況比中國差多了。

阿差民主社會,啲媒體一啲吹輸,一啲吹輸贏,好正常,點同利害國,唔需要邏輯剩喺吹贏,唔怪之叫贏國

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-10-24 11:45 PM 發表
阿差民主社會,啲媒體一啲吹輸,一啲吹輸贏,好正常,點同利害國,唔需要邏輯剩喺吹贏,唔怪之叫贏國
咁咪最差台灣囉, 一致吹佢都係輸喎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-23 12:17 PM 發表

睇台灣這騙案都好笑,人地韓國都發展第五代戰機,連印度條大言不慚都話要5代戰機

2026年喎,仲係3代半的f16v舊機翻新?民進黨食水好深啫
呆灣有名你叫,人民當是是呆子。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]