• 瀏覽: 39,098
  • 回覆: 338
  • 追帖: 1
+81
2020年美國大選的最後一場總統辯論在香港時間10月23日早上舉行,總統特朗普(Donald Trump)與民主黨總統候選人拜登(Joe Biden)繼續鬥法,拜登面

美國肺炎爆發已經超過10個月, 美國人每日中美國肺炎超過5萬人, 中國人每日中美國肺炎少過20人
美國每日死於美國肺炎大慨1000人, 中國每日死於美國肺炎係0人
世界上絕大部份嘅病都係來自不同國家! 為何來自"中國"嘅美國肺炎"柒普話?"美國肺炎死得最多中得最多係美國人?
只有白痴先會認同柒普嘅說話

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/539188/美國大選2020-特朗普-我為疫情負全責-但病毒來自中國非我的錯

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-23 09:47 AM 發表
2020年美國大選的最後一場總統辯論在香港時間10月23日早上舉行,總統特朗普(Donald Trump)與民主黨總統候選人拜登(Joe Biden)繼續鬥法,拜登面

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201022/396034300060897280786301.jpeg/JNnjR7Xb0hewkPxmhUjWinVsmCPGqTpT0lzHM9JcxzM?v=w1280r16_9 ...
但美國真係多白痴喎...

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-23 09:48 AM 發表

但美國真係多白痴喎...
香港仲多

病毒基因唔係咁講

拜託 連美國研究報告都指出
美國既疫毒係同歐洲果邊同種
不過邊個傳邊個就難講

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-10-23 09:53 AM 發表
不過邊個傳邊個就難講
病來自邊度唔重要, 最緊要係識得點醫!
解決唔到問題講到天花龍鳳都無撚用

99.99999999%來自美國
不過
鬼叫你老共唔夠人強大咩
啞巴食黃連

如果你真係負責任應該落台啦,死22萬人啦仆街
轉過頭又話病毒來自中國所以唔係佢嘅錯,即係唔想負責任
求撚奇推卸責任比中國就算

病毒是來自糜蟈的fort detrick

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-10-23 10:02 AM 發表
如果你真係負責任應該落台啦,死22萬人啦仆街
轉過頭又話病毒來自中國所以唔係佢嘅錯,即係唔想負責任
求撚奇推卸責任比中國就算
一路都講話 無事 無問題 totally under control
又話病毒會消失 消毒藥水 紫光燈
之前仲係造勢集會度話美國已經走出疫情
歐洲而家再度爆發

好喇 返番去現實面
係辯論會上 又話會負責
負乜野責 唔係話一直美國做得好好
無佢會死兩百幾萬人 而家只係死22萬 佢夠左180萬人咩

全世界都等113 睇下美國呢個超級大國
會唔會由內部被自己人瓦解

好消息! 連續幾日美國人中美肺都係領先印度! 
睇情況America the first 可以保持

大話講1000次就成真了。

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-10-23 09:53 AM 發表
不過邊個傳邊個就難講
美國>歐洲>美國

辯論到這一刻為止拜登點數勝。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]