• 瀏覽: 36,187
  • 回覆: 338
  • 追帖: 1
估計拜登最終會勝出超過10個百份點.

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-23 09:47 AM 發表

2020年美國大選的最後一場總統辯論在香港時間10月23日早上舉行,總統特朗普(Donald Trump)與民主黨總統候選人拜登(Joe Biden)繼續鬥法,拜登面

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201022/396034300060897280786301.jpeg/JNnjR7Xb0hewkPxmhUjWinVsmCPGqTpT0lzHM9JcxzM?v=w1280r16_9 ...
侵侵本身就係白痴,仲痴過痴瘋,白痴信白痴都唔奇怪。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-23 09:48 AM 發表

但美國真係多白痴喎...
香港都唔少㗎🤭

回覆 引用 TOP

肺炎病毒應該是從冰鮮的海鮮來到武漢
然後在武漢爆發
這個證據越來越明顯
西方國家都無法抵賴

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-23 10:18 AM 發表

美國人會選一個只會推御責任嘅總統?
很難說
美國太多人冇腦

回覆 引用 TOP

仲講呢d黎卸鑊咪死快d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 五月牛棚 於 2020-10-23 11:11 AM 發表

要幾柒先會用死人數字同源頭掛鉤呢
咁要幾柒先唔用死人數字同"抗疫能力"掛鉤呢? 避都冇用架. 個源頭冇責任幫你抗疫, 有左疫情你自己就有責任抵抗, 你本人唔係病毒源頭是否你出街唔使戴口罩? 等中招先追究個源頭?

話之你源頭來自外太空啦, 800幾萬人中招死廿幾萬人, 身為總統自己都中埋, 已經證明係抗疫失敗. 應辭職添呀, 仲妄想連任. 而且不斷推卸責任, 只有冇腦YC先會支持呢種廢人.

況且源頭係邊個美國用左成年想推都推唔甩, 賴無可賴, 屈埋WHO譚德塞受賄依家都不了了之喇. 要幾柒嘅人先會逃避呢D事實呀?

引用:
原帖由 五月牛棚 於 2020-10-23 11:11 AM 發表

要幾柒先會用死人數字同源頭掛鉤呢
佢叫柒兩舖……
柒一舖唔夠要柒夠兩舖

回覆 引用 TOP

On9, 作為國家領導人抗疫不力已經係死罪,同病毒後自邊度有咩關係?

回覆 引用 TOP

處理疫情手法政策就顯出差距

回覆 引用 TOP

仲講來源? 就是來自那裹又如何? 要唔要做? 講100年?

全球最有資源嘅國家,俾足10個月你攪,攪成點? 還要顯示自己嘅無能?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-10-23 11:20 AM 發表

咁要幾柒先唔用死人數字同"抗疫能力"掛鉤呢? 避都冇用架. 個源頭冇責任幫你抗疫, 有左疫情你自己就有責任抵抗, 你本人唔係病毒源頭是否你出街唔使戴口罩? 等中招先追究個源頭?

話之你源頭來自外太空啦, 800幾萬人中招死廿幾萬人, 身為總統自己都中埋, 已經證明係抗疫失敗. 應辭職添呀, 仲妄想連任. 而且不斷推卸責任, 只有冇腦YC先會支持呢種廢人.:smile_ ...
"咁要幾柒先唔用死人數字同"抗疫能力"掛鉤呢?"<----係得你講啫

我估係得你會囉

領導人的工作不是諉過他人,否則的話,阿豬阿狗,屋村三姑六婆都有資格做總統,
而是當有事時領導國家,
就當中國最早發生,係的話應該最為嚴重,但情況是中國的疫情比美國輕得多,
再講落去,只是打開肚皮,話自己的領導能力比人差得遠而已

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stanley@@ 於 2020-10-23 11:14 AM 發表

估計拜登最終會勝出超過10個百份點.
兒登仔見到爆左拜登和拜兒子亨特黑材料好興奮..覺得侵可反勝...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 五月牛棚 於 2020-10-23 11:24 AM 發表

"咁要幾柒先唔用死人數字同"抗疫能力"掛鉤呢?"<----係得你講啫

我估係得你會囉
討論抗疫能力和責任唔用染疫同死亡人數去分析?咁用咩?香港染疫數
字一反彈香港政府馬上就被批評抗疫不力喇!
我又聽下你高見吖

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]