• 瀏覽: 35,890
  • 回覆: 338
  • 追帖: 1
病毒是外地傳入美國的確不是總統錯,錯就錯在總統你統籌不力,輕視疫情,弄至一發不可收拾的地步,這個責任你係不可推卸的。反觀中國,在你看來是疫症發源地,情況應該更嚴重,但事實卻出人意料,確診宗數和死亡數字都較全球不少發達國家低,這就是領導人抗疫態度的問題了。總統是否需要躬身自省,引咎辭職,讓能者居之呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-10-23 09:53 AM 發表

拜託 連美國研究報告都指出
美國既疫毒係同歐洲果邊同種
不過邊個傳邊個就難講
真的假不了

回覆 引用 TOP

即係邏輯上咁講,就算總統做得幾差都好,搞到個染疫大量人口死亡。
只要病毒唔係來自美國總統本人,就算病毒來自美國,其實都唔可以算係美國總統既錯,係美國既錯。
今次老人痴呆sure win啦。川建國同志再扮都無用,被人識穿啦。

回覆 引用 TOP

你點負責呀即刻喺全美國人民面前切腹?夠喇死老嘢。

回覆 引用 TOP

錯在病毒起源國同whO,trump trump 一定要four more yeArs 並要它們找數

回覆 引用 TOP

死傻侵

回覆 引用 TOP

尾國嘅疫情系流感唔系新冠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-23 09:48 AM 發表

香港仲多

樓主我BUY你。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-23 09:47 發表

2020年美國大選的最後一場總統辯論在香港時間10月23日早上舉行,總統特朗普(Donald Trump)與民主黨總統候選人拜登(Joe Biden)繼續鬥法,拜登面

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201022/396034300060897280786301.jpeg/JNnjR7Xb0hewkPxmhUjWinVsmCPGqTpT0lzHM9JcxzM?v=w1280r16_9 ...
信特朗普都白痴嘅,就當疫情來自中國,阿特朗普呀,點解中國可以控制疫情而美國唔得?即係疫情來自邊度唔重要,主要係美國政府做得差囉!真係美國同香港黃人一樣,白痴眾多。

引用:
原帖由 五月牛棚 於 2020-10-23 11:24 AM 發表

"咁要幾柒先唔用死人數字同"抗疫能力"掛鉤呢?"<----係得你講啫

我估係得你會囉
嗱, 睇下#46師兄點樣大巴刮你啦,

病毒是外地傳入美國的確不是總統錯,錯就錯在總統你統籌不力,輕視疫情,弄至一發不可收拾的地步,這個責任你係不可推卸的。反觀中國,在你看來是疫症發源地,情況應該更嚴重,但事實卻出人意料,確診宗數和死亡數字都較全球不少發達國家低,這就是領導人抗疫態度的問題了。總統是否需要躬身自省,引咎辭職,讓能者居之呢

要幾柒先會仲想用源頭去甩身逃避責任?

美國選到呢D人當總統真好,如果繼續當仲更好。好高興睇到美國繼續內耗係呢D每日謊言內斗上,千其唔好改亦唔駛改,美國會再次偉大---想下好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-10-23 11:29 AM 發表

討論抗疫能力和責任唔用染疫同死亡人數去分析?咁用咩?香港染疫數
字一反彈香港政府馬上就被批評抗疫不力喇!
我又聽下你高見吖
我係唔明點解人多中招就係源頭

梨睇清楚先衝出黎柒好唔好

佢都未死點樣負全責,佢自已話後生左20年喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 23-10-2020 12:35 發表

11742487 11742488 11742489

樓主我BUY你。
終身~~~
香港快撚D有返死刑
判班仆街終身 嘥米飯

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]