• 瀏覽: 39,200
  • 回覆: 338
  • 追帖: 1
+81
唔通次次一有新病毒系美國流行, 就話系中國傳過黎?

問題就系佢自己都唔知自己有乜問題.

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-10-23 10:05 AM 發表

一路都講話 無事 無問題 totally under control
又話病毒會消失 消毒藥水 紫光燈
之前仲係造勢集會度話美國已經走出疫情
歐洲而家再度爆發

好喇 返番去現實面
係辯論會上 又話會負責
負乜野責 唔係話一直美國做得好好
無佢會死兩百幾萬人 而家只係死22萬 佢夠左180萬人咩

全世界都等113 睇下美國呢個超級大國
會唔會由內部被自己人瓦解
好多美國人係盲目為政治立埸,寧願選舊垃圾出呢

https://youtu.be/qra_wc1eWmQ

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2020-10-23 19:52 發表

香港都多
仲有好多講緊武漢肺炎
點解香港仲未重開埠?係咪要等中國政府下令?

引用:
原帖由 louis789 於 2020-10-23 16:59 發表

侵侵次次都好似小朋友咁道理講唔過人就不停大聲重複同一句說話,以為大聲就等於正確,最後是大叫唔比其他人講嘢!
仲以為今年最後一埸選前論壇會有人爆粗...

引用:
原帖由 wongchai64 於 2020-10-23 16:16 發表

只有白痴先至信選舉辯論,靠吹水係唔會令呢個世界變得更好,係尾角人同呆灣人自以為高人一等,自high一輪,揸住拳頭叫口號,就以為做左野,不可一世!
最後呢埸拜登表現好似比較冷靜,反觀侵侵就表現出領導力。似乎仲係旗鼓相當。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-23 10:05 AM 發表
好消息! 連續幾日美國人中美肺都係領先印度! 
睇情況America the first 可以保持
過去24小時美國確診人數接近8萬,累計確診拋離印度約90萬,龜公特朗普!👏💪

毫無意義的辯論 虛偽無能的人才 欺騙隱瞞的制度 荒謬絕倫的美國

選左就會同習大大做好朋友LA
大家忍一忍LA

負責就辭職啦。

引用:
原帖由 sylsy0 於 2020-10-23 11:12 PM 發表

好多美國人係盲目為政治立埸,寧願選舊垃圾出呢

https://youtu.be/qra_wc1eWmQ
中國人係「生於憂患,死於安樂」。
好難得有一個機會,給中國人知道,依賴外國的供應始終不可靠,而這些東西愈遲發展,差距就愈遠。
正如以為美國GPS先進和可靠,但以GPS導航的「銀河號」貨船,原來預算只餘一日便可泊岸,但在GPS導航下,居然可以在海上迷失多日,連船上供船員的飲水食物耗盡。於是中國要自行發展不先進但可靠的北斗導航衛星系統,讓中國公司器材可以使用。但前後也歷時多年!
當中國的可再生能源基建完成,對石油需求就可以減到最少,即使石油危機再現,中國國內仍可以乘搭高機,電動車往來各處。
當然,要去各個沒有橋/隧道與大陸接通的島嶼,就只能乘坐輪船了。

引用:
原帖由 lung_block 於 23-10-2020 09:48 發表

但美國真係多白痴喎...
攬炒成功!黃絲又贏!
戰無不勝!黃將軍!
好勁!好勁!
史上最強!
手足加油!

海盜與海盜

佢意思想話係上帝嘅錯?

大話講講下就真

負責乜都唔做?但實有人信

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]