• 瀏覽: 35,895
  • 回覆: 338
  • 追帖: 1
美國人會選一個只會推御責任嘅總統?

真係退一萬步講
美國既肺炎係入口造成
但你冇做好防疫
甚至攻擊相關科學家既言論你點負責

DKLM ,垃圾侵侵,又屈中國

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-23 09:47 AM 發表

2020年美國大選的最後一場總統辯論在香港時間10月23日早上舉行,總統特朗普(Donald Trump)與民主黨總統候選人拜登(Joe Biden)繼續鬥法,拜登面

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201022/396034300060897280786301.jpeg/JNnjR7Xb0hewkPxmhUjWinVsmCPGqTpT0lzHM9JcxzM?v=w1280r16_9 ...
你美國口大夠惡...咩責任都可以推比人...
自己就啱晒...

以前資訊無咁發達仲可以呃人....依家人人都識睇..

如果你係特首..中央同你講 :
2047後的法例真空, 都由中央法例填補或解釋
你會想立法會不能立法嗎?? 你會容許班攬炒議員仲拖慢所有法例的立法嗎? 諗下啦各位,!

回覆 引用 TOP

病毒圖譜原型係來自美國囉、

做人要有決心要有恆心,

回覆 引用 TOP

又唔可以叫個癲佬負全責,選佢班癲人、傻人都有責任😅

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-23 09:48 AM 發表

香港仲多
其實邊度多D, 真係要拎晒出黎比一比, 我都唔敢肯定

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-23 10:18 AM 發表

美國人會選同佢地品性一樣的總統, 剩係呢一點, 拜登一定不能當選

仲講緊源頭掩飾自己幾廢 

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-23 09:47 AM 發表

2020年美國大選的最後一場總統辯論在香港時間10月23日早上舉行,總統特朗普(Donald Trump)與民主黨總統候選人拜登(Joe Biden)繼續鬥法,拜登面

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201022/396034300060897280786301.jpeg/JNnjR7Xb0hewkPxmhUjWinVsmCPGqTpT0lzHM9JcxzM?v=w1280r16_9 ...
話之你源頭來自外太空啦, 800幾萬人中招死廿幾萬人, 身為總統自己都中埋, 已經證明係抗疫失敗. 應辭職添呀, 仲妄想連任. 而且不斷推卸責任, 只有冇腦YC先會支持呢種廢人.

要幾柒先會用死人數字同源頭掛鉤呢

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-23 10:18 AM 發表

大多數選民只會識選一個講大話叻的人代表佢,不過呢個大話精唔代表係會幫呢班選民,大精只會盡力量去搵着數比自己。

回覆 引用 TOP

開放你老美化武實驗室,及公開實驗室報告資料俾世界衛生組織檢查再講。

回覆 引用 TOP

民主制度走沒落了。哩啲辯論,選舉只是用來互相沬黑對方。 與管治政策完全無關。與選民國家福祉完全無關。😔

侵侵唔好賴啦,留番條路比自己,否則你敗選的話中國唔收留你呀。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]