• 瀏覽: 23,474
  • 回覆: 341
+2
引用:
原帖由 生果金 於 2020-10-23 04:22 AM 發表
Good news!!!
無限額,犯過法都收!!
黃畜曱甴唔係咁都仲要賴死留在中國香港下話?!
走喇!!!!!!!!!
魔鬼在細節里,係冇犯過嚴重刑事罪,仲係會考慮比佢申請。英國佬算死草考慮條件就梗係錢錢錢。

有離心嘅人要走

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-10-22 11:34 PM 發表
繼英國早前公佈放寬國民(海外)護照(BNO)持有人移民,英國當局再公佈,所有合資格申請BNO的香港人,可於明年1月31日起申請BNO居留簽證;而英國沒有對該等申請設限額,5年期簽證申請費用為每人250英鎊,折合約2,540港元。申請條件列明,不會拒絕被定罪有案底的抗爭者申請,...

https://hk.appledaily.com/resizer/qLlUw207ilvIYYoG_-09KHoZfRY=/1950x1096/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/6Q5KVDQLXJANTKSS46FJRNAMCM.png ...
睇完真係笑到標眼水,完全係冇標準嘅,咩為之有案底嘅抗爭者?咩為之建制派人物?全部都係自己諗出嚟。

引用:
原帖由 testfriend 於 2020-10-22 11:51 PM 發表
大家睇到被定罪抗爭者咩背景,多數學生,無業,基層,過英國點生活6年再申請資格
由佢地走,不過一定要取消港人資格,米有著數又返黎攞,撈唔掂又返來攞綜援

好!!行夾唔送

引用:
原帖由 東方紅 於 2020-10-23 06:52 AM 發表

睇完真係笑到標眼水,完全係冇標準嘅,咩為之有案底嘅抗爭者?咩為之建制派人物?全部都係自己諗出嚟。
標準? 人哋當然有啦! 不過申請接受與否,理由無需向你解釋。唔通要向你列明邊啲罪行冇影響,邊啲唔得?

正如台灣唔接受香港警察,甚至公務員移民唔會白紙黑字寫出嚟。可以申請嘅,全部 reject 囉。

擁抱民主自由,立即申請啦!提早去排隊試吓啦!

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-10-22 11:34 PM 發表
繼英國早前公佈放寬國民(海外)護照(BNO)持有人移民,英國當局再公佈,所有合資格申請BNO的香港人,可於明年1月31日起申請BNO居留簽證;而英國沒有對該等申請設限額,5年期簽證申請費用為每人250英鎊,折合約2,540港元。申請條件列明,不會拒絕被定罪有案底的抗爭者申請,...

https://hk.appledaily.com/resizer/qLlUw207ilvIYYoG_-09KHoZfRY=/1950x1096/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/6Q5KVDQLXJANTKSS46FJRNAMCM.png ...
啊,唔收暴力抗爭者!
咁咪連黃癡瘋都唔可以申請。
抗議。

好行夾唔送!祝一路好好走!唔好返嚟。

記住剪爛香港身份證同特區護照呀

黃絲醫護教師社工 機會來了

民主國的確係唔同👍

咪咁鬼孤寒啦!
只要係曱甴黑暴,就算冇bno,又有案底嘅都可以過去啦!
如果喺咁,真香港人必定好高興。
到時演唱會興旺起來,第一個得益者,必定是小鳳姐。

引用:

直接接收唄
建制慘慘

引用:
原帖由 paulchen 於 2020-10-23 01:05 AM 發表
帶5年使費去食自己
每人每年平均計15萬港幣
一家三口5年使二百幾萬
有10萬人去發過豬頭
最後第六年然後踢你走
反而英國佬從來無講過一定得
可能有三分二未到五年自己已經頂唔順走番來香港。

玩得咁盡,阿爺實有反制

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]