• 瀏覽: 28,277
  • 回覆: 381
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 tomchan80030 於 2020-10-22 11:13 PM 發表
英國佬簽證費多謝你班水魚先
過到🇬🇧,找叫🐥鄭丶手joke等幫手,申請做難民,🇬🇧免費包三餐,除時回本有賺🤫

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-10-22 11:15 PM 發表

若有黃友,叫他立刻買單程機票,飛走先,到英國,自然有手joke幫,食住不是問題🤫
無錢唔怕可去試疫賺錢英國人明醒BNO嘅

【白老鼠】英國政府徵勇士感染新冠病毒 以人體試驗加速疫苗研發 - 雅虎香港

https://yns.page.link/62SpJ

甘少, 不是二百萬加一

媽媽

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-10-22 11:16 PM 發表
去到系唔系唔駛做, 食政府? 住政府? 免費入場睇英超?

系我會考慮.
過到去,找手joke丶叫🐥鄭等,幫手申請做難民,🇬🇧政府包三餐😋😋😋

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-10-22 11:25 PM 發表

無錢唔怕可去試疫賺錢英國人明醒BNO嘅

【白老鼠】英國政府徵勇士感染新冠病毒 以人體試驗加速疫苗研發 - 雅虎香港

https://yns.page.link/62SpJ
有手joke丶叫🐥鄭等在🇬🇧,無有怕,齊上齊落嗎🤭

曱甴快 d 搶住走, 遲左冇位

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-10-22 11:26 PM 發表

過到去,找手joke丶叫🐥鄭等,幫手申請做難民,🇬🇧政府包三餐😋😋😋
97前都走過一批, 問佢地最真實.

引用:
原帖由 Denningvicki 於 22-10-2020 11:24 PM 發表

過到🇬🇧,找叫🐥鄭丶手joke等幫手,申請做難民,🇬🇧免費包三餐,除時回本有賺🤫
英國脫歐問題都有排搞唔掂

引用:
原帖由 Denningvicki 於 22-10-2020 23:15 發表

若有黃友,叫他立刻買單程機票,飛走先,到英國,自然有手joke幫,食住不是問題🤫
有無提供埋女解決性需要?

引用:
原帖由 tomchan80030 於 2020-10-22 11:32 PM 發表

英國脫歐問題都有排搞唔掂
所以好需要人財,撐住個市

唔好講咁多,嗱嗱聲簽證費賺你一筆先

呵呵。。。。五十萬。。。。。

引用:
原帖由 宇宙中的北極星 於 2020-10-22 11:38 PM 發表
唔好講咁多,嗱嗱聲簽證費賺你一筆先
仲有每年900鎊醫保

每年50幻

希望四年後, 200幻+1已經搬走晒啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]