• 瀏覽: 10,029
  • 回覆: 164
  • 追帖: 1
中間人?佢以為自己係邊個?
上年唔做中間人遊說修例?

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-22 10:27 PM 發表
台灣殺人案疑犯陳同佳仍未到台灣投案,案中女死者潘曉穎母親呼籲香港及台灣警方於明天盡快聯絡她,好讓她當中間人落實日期、地點及時間,讓雙方坐下來安排陳同佳赴台投案的事宜及相關手續。

其實只要台灣給陳同佳入境,什麼問題都解決了,就是這麼簡單

新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1556191-20201022.htm?spTabChangeable=0
未去己瘋狅政治消費。我係陳同佳老西唔去台灣

引用:
原帖由 tinnit 於 2020-10-22 22:35 發表
懷疑呢個潘母 應好大程度係曱甴...
100%

引用:
原帖由 edith 於 2020-10-23 11:40 AM 發表
佢真係好煩,整個香港為佢一家付出沉重代價,黑暴高峰時,佢龜縮咗去邊度?而家暴亂平靜落嚟又輕風作浪,佢究竟想點
對呀,台灣講程序嘛,再修逃犯條例先講

佢點做中間人呀!佢代表邊個政府呀?佢個女單案在台灣發生,佢點解唔去台灣叫人過來香港拉人,如佢知道唔可能,咁佢應知道香港是不能因陳在台殺人而拉佢,拉佢都唔得!點送佢去台灣呀!佢可以去投案,但冇入台證點上機呀!入台證邊個發你去那處請願啦!曰曰見你都唔知你想點!真激氣!

她媽的,是何許人,中間人?

引用:
原帖由 ho3218 於 2020-10-23 05:09 PM 發表
她媽的,是何許人,中間人?
ON 99

變成台灣的棋子

中間人? 你老幾?

引用:
原帖由 raycon323 於 2020-10-23 02:33 PM 發表
兩岸三地的中間人, 好大的人口氣
呢個角色好似係李光耀做開~

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-10-23 03:55 PM 發表

咪係囉,啲仆街借頭借路搞亂香港,之前大鑼大鼓要幫人取回公道果對民見聯狗男女去咗邊?
AV琼??

引用:
原帖由 ginppl 於 2020-10-23 04:19 PM 發表
中間人?佢以為自己係邊個?
上年唔做中間人遊說修例?
重啟“送中”修例程序囉~

今日23日潘媽媽親口認咗!台灣已有人接觸咗佢。她的講稿唔洗審,一定是台灣佬代筆,教路,她照做、照稿讀。台灣操控整件事情!.

突然出來講咁多嘢?
次次照稿讀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]