• 瀏覽: 5,686
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
暫時睇新聞未見口交部出黎譴責

睇下聽日起身會唔會又係"強烈譴責 堅決反對" 

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-10-22 11:40 PM 發表
藍絲俾D骨氣出嚟,唔好偷偷走去申請
希望你會申請吧,幫手佛系抗疫

申請bno就自動取消特區護照  

蠅國佬真係好叻搵老襯, BNO戇膠人快快捧住銀紙去蠅國捐獻吧... 離開香港記得註銷香港身份證及特區護照, 日後不要詐傻扮懵回流香港呃資源同福利啊... 蠅國仍然是美國肺炎大爆發, BNO戇膠人快快去吸美國肺炎病毒吧...

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-10-22 11:32 PM 發表

仲有每年醫保每人900鎊不是英國公民子女要讀私校每年20萬港紙一個普通口罩一鎊一個
班黃友話俾左醫保後就可以免費睇醫生喎....
同埋叫子女去讀三四線城市既公立學校(即係正常當地人都唔會讀既飛仔學校)可以免費讀書喎.....
佢地話英國已經"群體免疫",所以連口罩都唔駛帶喎.......

總之一線鷹國響佢地眼中係完美既......

let's go 

仲要6個月生活費,最少10萬。

中國真係要做嘢就要公平啲
取消所有外國籍人士香港永久居留權
少至要取消有外國籍非香港常住人士香港永久性居民身份證

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-22 11:43 PM 發表

希望你會申請吧,幫手佛系抗疫
隻曱甴走到一早走,冰有能力走

提示: 違規內容已被屏蔽
過去吸肺炎空氣洗大餅

引用:
原帖由 jetflyer 於 2020-10-24 06:53 PM 發表
中國真係要做嘢就要公平啲
取消所有外國籍人士香港永久居留權
少至要取消有外國籍非香港常住人士香港永久性居民身份證
親,對呀
中國祼官和港高
官家人有外國國籍怎辦?

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-22 10:23 PM 發表
英國政府公布英國國民(海外)護照(BNO)居留簽證計劃詳情,持BNO港人及其近親明年1月31日起可申請特別簽證留英。

英國政府公布,新簽證名為「Hong Kong BN(O) Visa」,供BNO護照持有人及其近親申請,申請人可以在英國就業或留學,幾乎可以擔任任何職務。有關BNO居留簽證不設限額,並會有途徑申請英國國籍。

港人可以居留最多5年,之後申請定居獲批後,定居12個月可申請英國國籍。
...
走之前充公司里班人..財產,永久取消身分證

真心恭喜大小黃人可以去英國定居

鍵盤翻頁
左右