• 瀏覽: 17,211
  • 回覆: 200
+9
最好全部判晒死刑,唔好煩住晒!

12曱甴,抵死抵死抵撚死

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-22 11:04 PM 發表
買偉哥,避孕藥,12曱甴開派對
11男對1女

*11男戶插*
咁就加D  KY。

好消息,12人終於有廁紙用,唔洗用手指了!

如果無戶口無錢點算,係咪會餓死係冊入面?😀

買正常日用品,關外界乜嘢事?都On撚9

無了期受苦, 果種煎熬真係不能道出

引用:
原帖由 pkpc 於 2020-10-22 10:04 PM 發表
涉嫌偷越邊境的12名港人仍被羈押在深圳,他們的家屬表示,當局已開始在供12人購買日用品的存款戶口當中扣錢。

家屬表示,根據內地有政策,拘留人士須由親友存錢至指定戶口,供其購買日用品。家屬曾於12人被關押初期,嘗試匯款到指定戶口但被拒,部分家屬的戶口甚至被停用。

直至今日,有戶口的存款已開始扣錢,家屬認為是暗示款項已成功存款及開始使用,感謝全球及香港各界的關注和支持。

另外,其中5 ...
中國係文明辦案,關香港幾隻小丑乜事,想早逃犯早日回港,遠離班賣國賊,親自上鹽田叫仔女配合審訊,將所有經過從實交代

入左錢落個歉疑犯戶口,唔係銀行戶口,扣左錢都知,厲害!

真係有法治

攪到我都眼泛淚光!好感動!
可以真正享受阿爺嘅獄中生活!!
曱甴們加油,有排你班仆街受!

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-10-22 10:26 PM 發表
咁又點,可以代表甚麼,幾時放人,幾時開審有消息未
千奇唔好咁快,呢個畸屎有排眾籌

成功扣錢都值得慶祝? 咩道理

坐監要自費, 真係值得慶祝

不過佢地家人就慘D

引用:
原帖由 開心大少奶老公 於 2020-10-23 02:19 AM 發表
如果無戶口無錢點算,係咪會餓死係冊入面?😀
得基本野提供,天氣凍想買件好啲外套都無,要入落個犯或嫌疑犯戶口!

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-10-22 10:35 PM 發表
開始扣錢即係有排坐
唔洗坐,大陸打靶要自己出錢買子彈,自己出錢火化!可能扣數去買子彈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]