• 瀏覽: 19,136
  • 回覆: 138
+5
引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-10-22 04:56 PM 發表
賤膠處入面都有好多人渣敗類,所以真係好難講!
敗類哩家野邊有人贏得過曱甴呀?

兩條仆街話咁難得先搵到半件血饅頭,食住先喎😏

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-10-22 04:56 PM 發表
聞酸敗犬最多.
周街死狗.

呢兩條賤種黎緊一定有機會入冊的...到時要CSD 同事好好招待呢兩隻賤種吧

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-10-22 04:36 PM 發表

人稱「阿十」的越南籍露宿者黎民十,日前在懲教署轄下的小欖精神病治療中心疑用長褲纏頸自殺身亡,議員邵家臻及張超雄認為事件有多個疑點,指在囚人士身穿短褲,沒有長褲可以纏頸。懲教署全部四個工會及協會就邵及張連日來發放失實的信息,抹黑懲教人員,誤導公眾的手法,作出強烈譴責。對於二人不斷製造事端混淆公眾,利用事件抹黑懲教人員,發「死人財」達其政治目的做法感到不齒,四會表示非常不滿,並保留追究權利。

四會 ...
冇得話popo

只係兩個垃圾人渣政棍,何足掛齒!!

引用:
係呀!通常喺入面坐過出返嚟嘅罪犯好多都同你一樣咁講😄

都唔止呢兩個杏+橙,整個反對派都係咁仆街。
為咗反政府,不斷散播謠言,無中生有,抹黑政府。
一班缺德嘅畜牲,仲成日口噏公義,睇見就作嘔!

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-10-22 04:36 PM 發表

人稱「阿十」的越南籍露宿者黎民十,日前在懲教署轄下的小欖精神病治療中心疑用長褲纏頸自殺身亡,議員邵家臻及張超雄認為事件有多個疑點,指在囚人士身穿短褲,沒有長褲可以纏頸。懲教署全部四個工會及協會就邵及張連日來發放失實的信息,抹黑懲教人員,誤導公眾的手法,作出強烈譴責。對於二人不斷製造事端混淆公眾,利用事件抹黑懲教人員,發「死人財」達其政治目的做法感到不齒,四會表示非常不滿,並保留追究權利。

四會 ...
仲信呢班政棍講嘢嘅人都無得救㗎喇,否則正常人根本唔會聽入耳,只會邊聽邊吊,兩隻畜牲等天收,報應我還是相信有的。

用盡

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-10-22 04:45 PM 發表
攪完警察就攪懲教
係唔係要攪晒所有紀律部隊先安落呢
真係垃圾之中既垃圾
吾明中央點解比黑犯民延任

可能係黃懲教做架喎

其實最想死人就系呢班政棍 又可以食人血饅頭 誤導不知情既人 另外國以為香港有幾黑暗

香港玩完

正冚家剷抽死人水

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]