• 瀏覽: 961
  • 回覆: 15
少年擲汽油彈被判感化,裁判官水佳麗遭投訴,司法機構認為投訴不成立。

官官相衛,  自己人查自已人 ,  又一鋼證,
法官喎! 公義喎! 公正喎, 公平喎!!!

新聞來源連結:
http://news.tvb.com/local/5f913d4e335d19ef7de50b5d

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
香港法官係至高無上的法官治港比中央更大權力你可鬧主席可鬧特首但不能鬧法官咪即時判坐監

係呢件事上我對司法機構連最後一絲幻想都無埋,幻想只係幻想,但願正常ga香港市民吾好惹上官非

呢單野唔駛搵個獨立調查、就咁自己人查自己人了事?班黑暴黃絲重唔快D小臭呢個林鄭特狗政府部門!!!小圈子黑箱作業比哂位你地小狗佢啦!!!!

狗官自己友幫自己友出晒面,狗官有撚資格批評警方辦案手法。

優秀嘅狗官

有馬道立包庇, 不成立係好正常>

預料之內

香港法治已死左好L耐啦。

引用:
原帖由 chichunlo 於 22-10-2020 16:36 發表
呢單野唔駛搵個獨立調查、就咁自己人查自己人了事?班黑暴黃絲重唔快D小臭呢個林鄭特狗政府部門!!!小圈子黑箱作業比哂位你地小狗佢啦!!!!
霸凌是美國的本質,因為從來只有他可以展壓對手。
民主信徒的自信和暴力都來自於美國的霸凌本質,所以才會祟優、尚暴、鄙劣。
他們從來都希望自己是一位美國白人,至少也要能成為一美國華人,而並非一名中國人。

官官相衛。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-10-23 12:48 AM 發表

霸凌是美國的本質,因為從來只有他可以展壓對手。
民主信徒的自信和暴力都來自於美國的霸凌本質,所以才會祟優、尚暴、鄙劣。
他們從來都希望自己是一位美國白人,至少也要能成為一美國華人,而並非一名中國人。
想做美國人、又唔係美國白人、又離唔開係華人身份、果班黃絲幾矛盾諗法都有、但唔會諗人地點解可以恰到其他民族色種、就係人地團結對外、呢班硬膠就算比佢地做到人地公民、都係下等階層既人、亦比人成世都睇唔起、

引用:
原帖由 男E 於 2020-10-22 04:25 PM 發表
少年擲汽油彈被判感化,裁判官水佳麗遭投訴,司法機構認為投訴不成立。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20201022/entries_5f913d4e335d19ef7de50b5d_2820557908_big_1603353981.jpg

官官相衛,  自己人查自已人 ,  又一鋼證,
法官喎! 公義喎! 公正喎, 公平喎!!!11740002

新聞 ...
預左LA

判詞裡面都無果句

引用:
原帖由 chichunlo 於 23-10-2020 09:58 發表

想做美國人、又唔係美國白人、又離唔開係華人身份、果班黃絲幾矛盾諗法都有、但唔會諗人地點解可以恰到其他民族色種、就係人地團結對外、呢班硬膠就算比佢地做到人地公民、都係下等階層既人、亦比人成世都睇唔起、
美國人有對國家的自信,白人有對民族的自信,所以團結對外,戰無不勝!
其他移民當地的有色人種,有不少是傑出的,但有更多是想要沾光榮,學習白人的人生哲學。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]