• 瀏覽: 16,691
  • 回覆: 208
  • 追帖: 1
+4
投訴法官就咁快有回應

投訴班垃圾黑警就石沉大海

真係龍門任搬

司法界都係想迫阿爺收佢皮~到時同國泰一樣~
求仁得仁LA~

真係值得商榷架
黑社會大佬對於肯劈友淋紅油既靚都會覺得優秀

我係大法官,我講就係民主!個個都要聽我講

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-22 03:24 PM 發表
15歲少年今年1月初在元朗街頭試擲3枚汽油彈,認罪後被判感化18個月,其中9個月須住在感化院舍。律政司認為刑期過輕,申請刑期覆核。上訴庭同意原審判刑過輕,下令撤銷感化令,改判少年入勞教中心。司法機構及後收到公眾針對裁判官水佳麗審理此案的投訴,司法機構今(22日)發表聲明稱,總裁判官蘇惠德認為投訴不成立。

https://fs.mingpao.com/ins/20201022/s00001/14591d64ad879e1d6e56205810d8be0d.jpg ...
垃圾堆填區物料應該盡快清除!

棺 禍🤔🤔

兩個口!

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-10-22 03:29 PM 發表
之前投訢案件就話律政署無上訴就代表無問題
今次呢單案件去到上訴庭又係話無問題
即係乜野先叫做有問題先會投訴成立
呢種調查根本係浪費時間, 兼侮辱市民智慧

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-10-22 03:29 PM 發表
之前投訢案件就話律政署無上訴就代表無問題
今次呢單案件去到上訴庭又係話無問題
即係乜野先叫做有問題先會投訴成立
古有明訓,官字兩個口。  

山西布正C同巡苦大人不嬲係1路

香港司法已死啦,俾班9官整死嘅!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-22 03:24 PM 發表
15歲少年今年1月初在元朗街頭試擲3枚汽油彈,認罪後被判感化18個月,其中9個月須住在感化院舍。律政司認為刑期過輕,申請刑期覆核。上訴庭同意原審判刑過輕,下令撤銷感化令,改判少年入勞教中心。司法機構及後收到公眾針對裁判官水佳麗審理此案的投訴,司法機構今(22日)發表聲明稱,總裁判官蘇惠德認為投訴不成立。

https://fs.mingpao.com/ins/20201022/s00001/14591d64ad879e1d6e56205810d8be0d.jpg ...
一隻九官重喺新聞

引用:
原帖由 五月牛棚 於 2020-10-22 05:20 PM 發表
投訴法官就咁快有回應

投訴班垃圾黑警就石沉大海

真係龍門任搬
投訴警察又關法官乜野事呢

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-10-22 05:28 PM 發表

投訴警察又關法官乜野事呢
哈、字你識哂、係唔明個意思

你好叻

狗官 vs狗官

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]