• 瀏覽: 42,642
  • 回覆: 603
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 standard5440 於 2020-10-22 04:36 PM 發表

好心你哋收吓把賤口
人哋冇咗工作已經好慘
間公司有幾萬人
你以為全部都係黃絲嗎
你知唔知 有幾多空姐係警嫂
知唔知 有幾多個家庭受影響
收吓把賤口 幫自己積吓陰德
係,希望國泰先抄黃尸垃圾曱甴先。一間正常公司冇可能比錢請班垃圾成日過嚟揸自己春袋。

回覆 引用 TOP

大肚空姐話公司話裁員就裁員無良心, 咁佢大肚夠無事前通知公司啦, 又係無良心?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1333333 於 2020-10-22 03:19 PM 發表

因管理不善而在全球最佳航空公司排名跌出三甲的國泰航空昨宣布,停運國泰港龍航空,並大幅裁員5300名本地員工。有懷孕4個月

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201022/photo/bkn-20201022124217355-1022_00822_001_01b.jpg?20201022151033

懷孕的港龍空中服務員Joey在電台節目中指出,過往 ...
公司同你講良心時

你班大帝就好禍心

現在公司同你講 叫你散散心

你同公司講 共渡時艱

但係此一時彼一時

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。

回覆 引用 TOP

屌去老舞,班仆街又出大肚婆博同情。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-22 03:21 PM 發表

加上懷孕已有4個月<===4個月前都唔係好景, 重要生, 只可能話on 9
仲咁好心程屌西?仲中出

回覆 引用 TOP

要埋怨就埋怨啲黑暴啦,啲內地人都唔敢嚟啦,港龍唔執,留喺度把鬼咩

回覆 引用 TOP

有左 4 個月,其實 4 個月前機場巳好少人流,成日要迫放無薪假,咁都無危機意識仲要生怪得邊個!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天天奇馬 於 2020-10-22 10:09 PM 發表

當日的因就有今日的果

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-22 03:21 PM 發表

加上懷孕已有4個月<===4個月前都唔係好景, 重要生, 只可能話on 9
有大肚天使玩

回覆 引用 TOP

支持警察嚴正執法!

回覆 引用 TOP

唔係班黃絲攪到上年經濟弱。
相信無咁快去到呢個地步

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1333333 於 2020-10-22 03:19 PM 發表

因管理不善而在全球最佳航空公司排名跌出三甲的國泰航空昨宣布,停運國泰港龍航空,並大幅裁員5300名本地員工。有懷孕4個月

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201022/photo/bkn-20201022124217355-1022_00822_001_01b.jpg?20201022151033

懷孕的港龍空中服務員Joey在電台節目中指出,過往 ...
放心你家人下場都係如此

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dunbinexy 於 2020-10-22 03:21 PM 發表

黃屍既良心就係自私自利
講咁多咪又係想唔使做有糧支
挑那媽
你都會有同一下場

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]