• 瀏覽: 46,615
  • 回覆: 603
  • 追帖: 3
+28
引用:
原帖由 hingfai709a 於 2020-10-22 03:39 PM 發表

樓主, 評論時使唔使咁涼薄呀
說實話啫。當日空姐空少要攬炒公司。現在成功了。公司好吾掂。吾掂就當然要炒人啦。攬炒黨見到公司衰左,應該好開心啦。

攬炒成功,恭喜佢地

引用:
原帖由 1333333 於 2020-10-22 03:19 PM 發表
因管理不善而在全球最佳航空公司排名跌出三甲的國泰航空昨宣布,停運國泰港龍航空,並大幅裁員5300名本地員工。有懷孕4個月

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201022/photo/bkn-20201022124217355-1022_00822_001_01b.jpg?20201022151033

懷孕的港龍空中服務員Joey在電台節目中指出,過往 ...
成年冇飛白拿人工搞出曱甴仔?

落左隻曱甴仔去啦
何必
遺禍人間

引用:
原帖由 林病月鵝 於 2020-10-22 06:55 PM 發表

黑警都強姦大肚婆
有圖有真相。

太無良心呢個僱主,明明話攬炒但唔炒晒全部,唔知仲留低幾多個想攬炒陏下就罷工嘅黃閪,唉

引用:
原帖由 hanE 於 2020-10-22 18:55 發表

港龍執,國泰未執如佢係國泰就有機會搏,最好國泰都執埋佢🤗
咁講法,唔通長實或其他大公司下面既子公司結業唔做,控股公司又要賠償?我唔清楚係咪一定要賠償,但我個人覺得賠償俾你只係當做公關,唔想俾人話無良而已。

引用:
原帖由 忘了密碼的人 於 2020-10-22 16:07 發表

呢個價幾吸引
想mark邊位 佬細~

黃屍狗狠心狗肺就有,黃屍狗那有人性可言。還想學人講良心,天天叫攬炒,好啦。而家原望成真就講老闆無良心,當時叫攬炒,老闆就真是問這些黃屍狗良心在那裡?

10月-4月= 6月先嚟有咗, 諗住大肚有免死金牌

引用:
原帖由 林病月鵝 於 2020-10-22 07:02 PM 發表

判左啦。抵佢死。報應。
佢有擔做,就要面對後果。
正如成功攬炒公司,就要面對報應。抵死。

有個肚腩扮有咗,搏同情,我屌你啦。戲子

揾李呃人去攪罷工喇!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]