• 瀏覽: 4,942
  • 回覆: 21
出賣別人根本上是猶太鬼的天性,只有傻人才會相信他們。你們不明白

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-10-22 02:03 PM 發表
出賣別人根本上是猶太鬼的天性,只有傻人才會相信他們。你們不明白
李嘉誠比猶太鬼更可怕

引用:
原帖由 CarrieLi 於 2020-10-25 01:53 AM 發表

李嘉誠比猶太鬼更可怕
睇你呢一句就知你唔識。

引用:
原帖由 CarrieLi 於 2020-10-25 01:53 AM 發表

李嘉誠比猶太鬼更可怕
猶太黑鬼是針對中國人的種族歧視的始作俑者,不是中國人選擇把他們視作敵人,而是他們自己選擇和中國人作對。

猶太黑鬼本來就是黑鬼,但他們想當白人,想坐中國人的位置。這樣猶太黑鬼註定是中國人的怨家。

全世界政治都一樣,互相出賣、互相傾軋乃常見之事。

猶太黑鬼?
壓下去?

你呢種不過係西方種族爭霸嘅思考模式,
西方歷史證實咗係唔work嘅,除非你能玩真.猶太人嗰套:"信仰統一或滅族"!

中國民化嘅精粹係大同。
近20年中國亦再一次證明富強嘅國家走向大同才有教長遠和平嘅發展。

引用:
原帖由 貓男 於 2020-10-27 09:31 AM 發表
猶太黑鬼?
壓下去?

你呢種不過係西方種族爭霸嘅思考模式,
西方歷史證實咗係唔work嘅,除非你能玩真.猶太人嗰套:"信仰統一或滅族"!

中國民化嘅精粹係大同。
近20年中國亦再一次證明富強嘅國家走向大同才有教長遠和平嘅發展。
太天真。我可以同你講,不相信我的人都會付出代價,不是我有甚麼神力,而是因為我説的是事實。

猶太商人一向都打唔入中國市場,所以就去唱衰中國.....

梅鐸呢條粉皮同猶太佬行得埋,所以就要響全球唱衰.....

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-10-27 10:22 發表

太天真。我可以同你講,不相信我的人都會付出代價,不是我有甚麼神力,而是因為我説的是事實。
世界上有3個猶太人係影響咗全球,
1 耶穌,家陣天主教都努力同中共建交,中國嘅基督教/天主教信徒正穩步上升。
2 馬克思,佢嘅共產主義比中共改到7彩,但好成功。
3 愛因斯坦,佢都係信馬克思嗰套,結果比美國迫害,但大陸正努力繼續玩佢嗰套發展科研學術。

中國好天真?可能啦,不過天真到咁強嘅國家,真係前無古人後無來者囉。

引用:
原帖由 貓男 於 2020-10-27 10:34 AM 發表

1 耶穌,家陣天主教都努力同中共建交,中國嘅基督教/天主教信徒正穩步上升。
3 愛因斯坦,佢都係信馬克思嗰套,結果比美國迫害,但大陸正努力繼續玩佢嗰套發展科研學術。

中國好天真?可能啦,不過天真到咁強嘅國家,真係前無古人後無來者囉。
你個名叫中國呀???我話緊你天真呀小朋友。

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-10-27 11:27 發表

你個名叫中國呀???我話緊你天真呀小朋友。
oh!
你話緊我天真...
係唔係好天真好傻?傻都講出咗嗰你唔知嘅事實?

呢嗰世界有3個偉大嘅猶太人,同中國有密切嘅關係,
唔係好天真咁講句話壓下去就可以壓得下去。

西方人玩嘅打壓異族文化,唔啱中國。
中國容合過百族嘅太同文化,玩打壓只會死無全屍。
你妄想中國會盛行呢套嘅話就真係天真啦。

引用:
原帖由 貓男 於 2020-10-27 10:34 AM 發表

有人以為中共支持猶太鬼,我真喺笑左出聲。睇下你班人個邏輯,你以為馬克思喺猶太人,馬克思又喺共產主義者,中共又喺共產主義者,所以中共一定支持猶太人。

呢啲咪叫天真囉,你知唔知馬克思自己就喺最大嘅反猶主主義者呀?小朋友。你知唔知馬克思叫猶太人做「猶太黑鬼」呀?你知唔知馬克思對猶太人嘅評價喺幾下賤呀。乜都唔知就學人反駁。

引用:

猶太人全部對馬克思恨之入骨,視他為叛徒。

喺得你呢種低能先攞馬克思嚟牽紅線。你知唔知成件事幾白痴呀?小朋友

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-10-27 12:10 發表

猶太人全部對馬克思恨之入骨,視他為叛徒。

喺得你呢種低能先攞馬克思嚟牽紅線。你知唔知成件事幾白痴呀?小朋友
有幾多個猶太人真心尊敬我講嗰3個人?  但你唔能夠因為冇乜猶太人同中國friend就否定猶太人在世界嘅地位.
中國人也許同猶太人(以色列人)唔friend, 但是實上, 以色列人唔能夠代表所有猶太人, 中國亦唔會因為駒駒同美國打聾通嘅以色列而打壓猶太人.

你嘅眼光太短淺狹窄, 難做大事.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]