• 瀏覽: 42,669
  • 回覆: 8
  • 追帖: 3
美國國家安全顧問奧布賴恩周三(21日)表示,中國試圖從西方國家偷取新冠疫苗的研究,以及在21世紀壟斷每個重要產業,直言中...

如果唔係中國富起來, 歐美產品係亞洲市場銷量早就收左皮。條撚樣仲記唔記得08金融海嘯邊個搞出來?又係邊個執手尾?美國淨係識印銀紙, 其他國家人民就切切實實付出勞力, 到底係邊個剝削邊個

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201022/mobile/bkn-20201022101210745-1022_00972_001.html

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
引用:
原帖由 韓風哈考試 於 2020-10-22 12:00 PM 發表

零八年金融海嘯中國如果唔肯幫佢買債,佢已經死撚咗啦!屌佢老美!
美國人恩將仇報, 正一白眼狼。整死中國, 其他國家攬住一齊死, 中國係亞洲最大消費國, 你睇澳洲都折撚墮啦依加。

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-10-22 12:10 PM 發表

無辦法
現時既疫苗 係得中國既 真係走足哂所有程序
做過有龐模既臨床
美國果D疫苗
而家連美國人都唔信
美國豬話中國上網就可以偷取到歐美疫苗機密😂 歐美疫苗係咪有網上教學, 教人點整架?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DZDD 於 2020-10-22 12:35 PM 發表

偷死人最多嘅尾狗疫苗, 都唔怕笑撚死人
此話沒毛病

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LT311 於 2020-10-22 01:31 PM 發表

既然你地話係中國病毒,疫苗當然係中國先有啦,駛乜偷呀
港大都話整到疫苗, d新冠疫苗都唔係高科技野啫, 洗咩偷

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tim30 於 2020-10-22 05:37 PM 發表

全世界都靠中國 無中國全世界都玩完中國係世界第一 其他國家應該學香討專家咁奶鞋底為兩餐
我就等你來幫我奶屎眼😂

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-10-22 06:20 PM 發表

叫做「報答救命恩人」,美國感恩節,就是為感謝土著幫忙剛上岸既白人祖先
因為白人入侵美洲,梅毒都好似係咁由美洲傳入歐洲, 再傳到世界

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tim30 於 2020-10-23 12:00 PM 發表

你做藍絲緊係得奶人資格啦 要奶當然奶大陸同胞 香港藍絲係我地大陸同胞眼中咪又係英國走狗
冇話邊個奶邊個, 都係賺錢啫。你主子歐美都搶住serve 大陸市場啦, 正常香港人食四方飯, on9先會join、咩撚野黃色經濟圈😂 就算有普選, 你唔係以為個票會為你生活帶來咩改變阿? 中央比犯民延任一年個個搶住做啦, 咪一樣你口中奶共。奶共唔on9, 人地比你回報, 想問去奶台灣, 美國比d咩你? 難民身份?😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tim30 於 2020-10-23 12:00 PM 發表

你做藍絲緊係得奶人資格啦 要奶當然奶大陸同胞 香港藍絲係我地大陸同胞眼中咪又係英國走狗
認真問你係唔係腦癱? 我唔係好明你想表達d咩😂

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]