• 瀏覽: 45,535
  • 回覆: 519
  • 追帖: 2
+49
黃種人以外並無人類,人類是所有科技之源。西畜白皮豬寄生蟲蠢L過豬懶L過屎忽,夠L膽講我哋人類偷鳩佢啲科技...... 垃L圾白色寄生蟲賊喊捉賊屌佢滷味偷L咗人類科技變成邪術去整埋啲乜L嘢尾肺病毒都仲未同佢哋計,作法自斃死西畜早L啲落地獄啦屌!

引用:
原帖由 ibm1 於 2020-10-22 12:23 PM 發表
雖然很無稽, 
但我估黃絲信到足! 
連續兩日出街食飯都聽到隔籬檯老作啲大陸乜大陸物
共產黨又點點點
現實都有堆仆街吹得就吹嘅大話精

引用:
原帖由 top11 於 2020-10-23 02:01 AM 發表

你呢個說法幾過癮~
🤣🤣

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-10-23 02:16 AM 發表
如果真系中國偷左美國條配方, 美國會冇左? 根本中國條配方都唔同你, 什至先進過你.

中國在21世紀壟斷每個重要產業? 中國想送疫苗比貧困國家咁滯.

乜叫小人心性, 就系呢D.
中國第三階段嘅係滅活疫苗,美國搞緊果D係mRNA疫苗,根本完全唔同科技。

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-22 11:40 AM 發表
美國國家安全顧問奧布賴恩周三(21日)表示,中國試圖從西方國家偷取新冠疫苗的研究,以及在21世紀壟斷每個重要產業,直言中...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201022/photo/bkn-20201022101210745-1022_00972_001_01b.jpg?20201022112924

如果唔係中國富起來, 歐美產品係亞洲市場銷量早 ...
對於一些貪得無厭嘰國家來說,中國疫苗賣咁平,當然係最大威脅喇,理解的

爛9打死人疫苗,偷嚟把撚咩

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-22 11:40 AM 發表
美國國家安全顧問奧布賴恩周三(21日)表示,中國試圖從西方國家偷取新冠疫苗的研究,以及在21世紀壟斷每個重要產業,直言中...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201022/photo/bkn-20201022101210745-1022_00972_001_01b.jpg?20201022112924

如果唔係中國富起來, 歐美產品係亞洲市場銷量早 ...
佢老美同香港黃絲一9樣,諗住大話講夠一千次就變真

哦…1分

西人開始驚,中國疫苗好大機會跑出拯救世界

又黎80分個同學仔話攞90個一個同學仔抄佢。

無恥到極點

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-22 11:42 AM 發表

中國疫苗第三階段測試順利,去偷D引起極大副作用既落後技術番黎做乜???
其實佢地暗地裡都想偷中國疫苗😂😂

你自己研究都未成功,有咩畀人偷?以後個個失敗者又可以話被人偷?

南韓好,美畜快打

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-22 11:42 AM 發表

中國疫苗第三階段測試順利,去偷D引起極大副作用既落後技術番黎做乜???
我好確定,李嘉誠偷我唔錢。鐵證如山

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]