• 瀏覽: 45,554
  • 回覆: 519
  • 追帖: 2
+49
引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-10-22 11:58 AM 發表

中國疫笛領先,西方bye bye
傻侵打老美疫苗打到癡癡地

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2020-10-22 11:59 AM 發表
唔好理,實有岸尻信
中國成功研發就話人偷佢

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-22 12:05 PM 發表

美國人恩將仇報, 正一白眼狼。整死中國, 其他國家攬住一齊死, 中國係亞洲最大消費國, 你睇澳洲都折撚墮啦依加。
澳洲做美狗賴晒野,不停倒自己米,屎都無得食。

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-22 11:42 AM 發表

中國疫苗第三階段測試順利,去偷D引起極大副作用既落後技術番黎做乜???
偷啲出事嘅有咩用?美國大話精改不了

引用:
原帖由 廚房橙色採購 於 2020-10-22 12:18 PM 發表
美國佬唔偷中國疫苗算好了
老美唔興偷,係成批搶,如果中國送比邊D國家救急應該未拍岸就已經比老美立晒,之前醫療物資已經係咁。

引用:
原帖由 lam4451 於 2020-10-22 12:21 PM 發表

預計中國會成功,所以唱定你係偷佢既先。
中國疫苗已經進入最後測試階段,老美果D仲係咁出現問題,嚴重副作用,分分要叫停。

引用:
原帖由 ibm1 於 2020-10-22 12:23 PM 發表
雖然很無稽, 
但我估黃絲信到足! 
所有老美講既野都會信

想知美國疫苗有幾失敗,睇吓個腫桶就知啦,洗鬼偷咩

引用:
原帖由 numan123 於 2020-10-22 11:53 AM 發表
就等於話中國偷肥蓬減肥配方一樣咁好笑😂
你呢個說法幾過癮~

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-23 01:47 AM 發表
中國人偷疫苗都無問題,但中國技術又得半桶水又鍾意偷工減料,整出來得疫苗會打死人先係大問題
唯一有死人嘅係大陰帝國牛津疫苗

引用:
原帖由 arhon009 於 22-10-2020 11:43 發表
係咩, 點解中國疫苗冇死人, 而歐美疫苗會醫死人嘅???
邊個偷邊個?
尚暴劣質民主,自由世界大L曬!
打打殺殺好平常,造謠抹黑佢最愛。
屈到你入罪又有咩所謂姐!?
最緊要狂徒開心!唔開心就信唔信佢地馬上打膠柒你呀那!?
車!好勁咩!?

美狗賤種係全世界長期威脅,中東佬做野

全球減少美金既依賴

如果真系中國偷左美國條配方, 美國會冇左? 根本中國條配方都唔同你, 什至先進過你.

中國在21世紀壟斷每個重要產業? 中國想送疫苗比貧困國家咁滯.

乜叫小人心性, 就系呢D.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]