• 瀏覽: 45,570
  • 回覆: 519
  • 追帖: 2
+49
美國佬唔偷中國疫苗算好了

強盜邏輯,霸主心態,吹水民主人權躲不開照妖鏡

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-10-22 12:08 PM 發表

老美意思係:
你偷左我架法拉利, 我剩返架豐田同你跑, 所以你咪快過我囉
可能美國話我架係用核融合引擎既車,但係實際架車行唔郁...

中國就識偷在我核心既引擎技術,配合埋佢地架車既傳動系統,就會做出一架超越現有中國本身技術既車...

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-22 11:42 AM 發表

中國疫苗第三階段測試順利,去偷D引起極大副作用既落後技術番黎做乜???
預計中國會成功,所以唱定你係偷佢既先。

泛民,黃痴瘋崇拜的國度。。

雖然很無稽, 
但我估黃絲信到足! 

呢啲咪正仆*自己做咩都啱

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-22 11:42 AM 發表

中國疫苗第三階段測試順利,去偷D引起極大副作用既落後技術番黎做乜???
屌甘咪即係等於美國佬話中國偷咗佢5G一撚樣。打撚埋啲未來報告.....on9

引用:
原帖由 wilson_ 於 2020-10-22 11:47 AM 發表
有冇攪X錯?歐美嘅疫苗相繼出現問題,反而中國4種疫苗非常成功。
如果中國係偷竊疫苗硏究,點解嗰4種全部冇事?

佢哋又會話中國特工一定係換咗我哋嘅疫苗。

其他國家(包括死老美)都未研制成功, 牛津研制嗰啲仲醫死人添呀, 中國偷邊個條藥方藥引呀?
眼紅中國研制疫苗成功, 自己嗰啲就一啲聲氣都冇, 就話人偷佢哋, 真係面皮成尺厚

切人生豬肉都俾 D 邏輯好唔好,真喺當全世界人喺傻仔

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-22 11:40 AM 發表
美國國家安全顧問奧布賴恩周三(21日)表示,中國試圖從西方國家偷取新冠疫苗的研究,以及在21世紀壟斷每個重要產業,直言中...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201022/photo/bkn-20201022101210745-1022_00972_001_01b.jpg?20201022112924

如果唔係中國富起來, 歐美產品係亞洲市場銷量早 ...
美狗 死淨把口。當全世界都是傻!

老美米L用中國嘢呀笨

你老美真係唔知醜

又唔記得食藥, 美國高官日日出嚟自言自語!
有咩質素嘅選民, 就有咩質素嘅總統, 成個國家都咁廢, 自己沒落, 唔怪得人!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]