• 瀏覽: 45,547
  • 回覆: 519
  • 追帖: 2
+49
學左侵侵,以為大話講得多就有人信。

美國上世紀咪一對壟斷大多產業

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-22 11:42 AM 發表

中國疫苗第三階段測試順利,去偷D引起極大副作用既落後技術番黎做乜???
老美意思係:
你偷左我架法拉利, 我剩返架豐田同你跑, 所以你咪快過我囉

係呀
中國坐時光機去未來偷左疫苗資料回到現代制作疫苗

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-22 11:40 AM 發表
美國國家安全顧問奧布賴恩周三(21日)表示,中國試圖從西方國家偷取新冠疫苗的研究,以及在21世紀壟斷每個重要產業,直言中...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201022/photo/bkn-20201022101210745-1022_00972_001_01b.jpg?20201022112924

如果唔係中國富起來, 歐美產品係亞洲市場銷量早 ...
我仲以為本世紀最大威脅係, 美國總統特朗普

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-10-22 12:08 PM 發表

老美意思係:
你偷左我架法拉利, 我剩返架豐田同你跑, 所以你咪快過我囉
無辦法
現時既疫苗 係得中國既 真係走足哂所有程序
做過有龐模既臨床
美國果D疫苗
而家連美國人都唔信

21世紀,美國成為大話國。
美國總統已經無人才。

又係偷老尾未來疫苗呀

偷你啲失敗疫苗
牛津大學受試者出現「不良反應」暫停實驗

附件

as.jpg(118.2 KB)

Dr. Fauci話齋,根本唔存在偷研究呢個問題。

自己落後又𡃤人偷。

咁肯定係西遊記劇情咁la........

大陸就偷9左美國果本兒哥300首.........
屎忽撞棍排到本西經出黎 la right

如何阻止中國偷取美國未有嘅科技的確係難題。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]