• 瀏覽: 26,806
  • 回覆: 367
+25
求仁得仁

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-10-22 09:52 AM 發表

係中國地方愛國,點都有出路...

睇下親中議員反中議員邊邊街先?
親中的一定肥肥

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-10-22 09:35 AM 發表

班曱甴天真到以為攬炒只會攬炒藍c,對黃c一D都冇影響🤭🤭🤭
自己間公司主攻大陸線,佢地叫公司停飛大陸,咁間公司仲做嚟仲乜?未見過咁on9嘅工會🤣
佢地係要攬炒定係自炒?😅😅😅 ...
黃絲是自作孽攬炒自己了,因果報應。
最可憐是沒有參與黃絲黑暴的員工,慘受牽連失業!

引用:
原帖由 a94922905 於 2020-10-22 09:26 AM 發表
親共有報應
快D同機司,空姐講,佢地被炒因為親共,快,快D同甴曱講,你唔講正衰仔。

玩攬抄先冇幾耐
依家就已經死翹翹
估唔到報應會報得咁快
人生真係化……

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-10-22 09:27 AM 發表

今日傷台訪問個胸姐喊晒口話,做左三年,已經好似一家人!
冇錯,機C同胸姐真係好似一家人,
直頭似夫妻

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-10-22 09:09 AM 發表
文匯網是香港文匯報全資附屬網站,面向全球華人,溝通兩岸三地,每日提供大量及時準確的新聞及資訊。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202010/22/5f90c7b4e4b0f553035bfcb9.png

支持黑暴機師空姐們,終於得賞所願可齊齊攬炒。。。支持國泰「屠龍」:smile_ ...
曱甴黃狗飛雞以後乞米喇

引用:
原帖由 intersonic 於 2020-10-22 09:55 AM 發表

親中的一定肥肥
(反中的一定白痴...

係中國地方愛國,點都有出路...

睇下親中議員反中議員邊邊街先?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 starcrazy 於 2020-10-22 09:54 發表
炒晒班野

咁兩百多億用來做乜
如另一師兄所言,用來買時間。

可惜如另一位師兄所言.部份香港人不自愛,寧要自殘都不自救,如自動去檢測。

引用:
原帖由 lamsaikano 於 2020-10-22 09:59 AM 發表

做漢奸賣國有報應呀,吊你老母
仲唔飛過去德國搵黃台仰賣屎忽?仆街
已檢舉

好似話係炒D 曱甴, 藍既雖然新合約減人工, 至少保住份工.

附件

jp082.jpeg(91.32 KB)

jp083.jpeg(126.96 KB)

現實D講!真係揾5倒食瞓身都要做,被人拖累的不必灰心,現在大把人陪伴La,揾份政府工,薪高糧準仲有宿舍但要宣誓效中政府及中央政府La!不想宣誓咩揾份國企La但要上深震見工有些人未必上得La!今次除黑暴運動正默默進行中!比起當年除三害更加慢長及仲要La🤪

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-22 09:14 AM 發表

港龍當日罷工要求停飛中國航線..

但港龍8成航線係飛中國..

今天求仁得仁..絕對係爭取成功...
恭喜晒,港龍空服得賞所願唔使再飛大陸,係咪好好好開心呢?我都替佢哋開心。

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-22 09:14 AM 發表

港龍當日罷工要求停飛中國航線..

但港龍8成航線係飛中國..

今天求仁得仁..絕對係爭取成功...
公司都無埋,仲公咩會?信政棍唔pk就有鬼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]