• 瀏覽: 26,959
  • 回覆: 367
+25
引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-10-22 03:56 PM 發表
全球航班都因為中國武漢肺炎疫情而停頓,關香港示威活動乜事,文匯報指鹿為馬
哦, 全球航空的確因為尾國肺炎大受影響,
所以班攬炒曱甴唔鍾意飛內地,
依家唔駛再飛, 咪皆大歡喜囉, 係咪?

引用:
原帖由 a94922905 於 2020-10-22 09:26 AM 發表
親共有報應
港龍公會受哂

引用:
原帖由 a94922905 於 2020-10-22 09:26 AM 發表
親共有報應
反共現眼報

引用:
原帖由 CS601P 於 2020-10-22 14:57 發表

=======
而家班友上傳媒扮可憐來搏大眾同情都無用啦...
市民大眾不是失憶,不會忘記他們的可恥檻炒行為...
所以市民大眾是認為他們咎由自取,是現眼報....
無用了!

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-10-22 15:00 發表

公司下定決心, 橫死掂死, 攬住一齊死, 好有鐵血戰士 引爆身上炸彈 同歸於盡feel
公司攬炒成功,冚家富貴。

引用:
原帖由 ff88 於 2020-10-22 15:24 發表

今次YC手足大鑊全勝
大家可以返屋企湊仔,做家務留港消費。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2020-10-22 09:31 AM 發表
公司都冇生意做,又冇收入。唔通白支人工畀啲員工咩?
有咩爽得過
唔駛返工又有糧出?
被炒後
冇咗呢d嘢
喊都好應該

引用:
原帖由 racyhk 於 2020-10-22 04:47 PM 發表

哦, 全球航空的確因為尾國肺炎大受影響,
所以班攬炒曱甴唔鍾意飛內地,
依家唔駛再飛, 咪皆大歡喜囉, 係咪?
唔好講尾國肺炎啦

只係講歐美國家大部份都同疫埠冇分別
仲邊有旅客?
而且仲要求一間主要航線係往返內地嘅公司
用罷工要脅
唔炒你地仲炒邊個?

引用:
原帖由 icantstop 於 2020-10-22 12:02 PM 發表

特別班紅so綠眼,工會文化由米字國傳入!
咁又唔好賴哂啲西人!鬼叫自己咁大個人冇腦又貪心就會比人呃架啦!條路自己揀輸咗唔好喊!

引用:
原帖由 絕世小魚 於 2020-10-22 05:52 PM 發表

唔好講尾國肺炎啦

只係講歐美國家大部份都同疫埠冇分別
仲邊有旅客?
而且仲要求一間主要航線係往返內地嘅公司
用罷工要脅
唔炒你地仲炒邊個?
是,歐美政府繼上年煽動港青做黑暴搗亂香港🇭🇰,轉頭又攪出歐美肺炎來播毒全球,幸好我們中國人自律合作避了這大劫,反觀歐美玩火自焚,可喜可賀

引用:
原帖由 A1000 於 2020-10-22 04:57 PM 發表

大家可以返屋企湊仔,做家務留港消費。
黃屎空姐投訴剛大了肚又比公司又炒埋。。怕冇錢買奶粉,手足們幫下佢手

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-10-22 19:55 發表

黃屎空姐投訴剛大了肚又比公司又炒埋。。怕冇錢買奶粉,手足們幫下佢手
而家經濟唔好,仲打真軍玩中出直射?今次玩大咗個肚,又冇咗份工,噉點搞呀?

引用:
原帖由 A1000 於 2020-10-22 08:06 PM 發表

而家經濟唔好,仲打真軍玩中出直射?今次玩大咗個肚,又冇咗份工,噉點搞呀?
搵肥佬黎,收左咁多美金賣國錢,佢會幫手足

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]