• 瀏覽: 23,700
  • 回覆: 367
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-22 09:14 AM 發表

港龍當日罷工要求停飛中國航線..

但港龍8成航線係飛中國..

今天求仁得仁..絕對係爭取成功...
除左恭喜,都唔知道應該講乜

英式叫雞仔,爆眼少女,中大被輪姦的吳同學,太子冤魂……
一個一個,手足們懷疑佢哋都是警察假扮
“打丫丫丫丫丫丫唔到鳩鳩鳩呀你知唔知!”(此處有聲)

回覆 引用 TOP

公司都冇生意做,又冇收入。唔通白支人工畀啲員工咩?

引用:
原帖由 a94922905 於 2020-10-22 09:26 AM 發表

親共有報應
又唔見解散警隊

引用:
原帖由 nitricacid 於 2020-10-22 09:17 AM 發表

尋日笑唔停,講膿都抵撚死!不個唔捨得啲凶姐,因為講膿凶姐一向靚過惡晒!
咪又係飛行尿壺

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-10-22 09:31 AM 發表

又唔見解散警隊
國際法庭排隊

引用:
原帖由 a94922905 於 2020-10-22 09:32 AM 發表

國際法庭排隊

空姐成功攬炒,真係要多職工盟.黑暴.曱甴,佢哋可以轉型去上海街做兼職。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2020-10-22 09:31 AM 發表

公司都冇生意做,又冇收入。唔通白支人工畀啲員工咩?
咁班國泰黃職工當初有生意時又同公司玩野,呢班垃圾又叫停飛國內線又公開話支持黑暴。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 a94922905 於 2020-10-22 09:26 AM 發表

親共有報應
班曱甴天真到以為攬炒只會攬炒藍c,對黃c一D都冇影響🤭🤭🤭
自己間公司主攻大陸線,佢地叫公司停飛大陸,咁間公司仲做嚟仲乜?未見過咁on9嘅工會🤣
佢地係要攬炒定係自炒?😅😅😅

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-10-22 09:27 AM 發表

今日傷台訪問個胸姐喊晒口話,做左三年,已經好似一家人!
一家人所以要罷工?🤔🤔

佢地成功罷工,停飛內地,下一個會係邊個

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-10-22 09:35 AM 發表

班曱甴天真到以為攬炒只會攬炒藍c,對黃c一D都冇影響🤭🤭🤭
自己間公司主攻大陸線,佢地叫公司停飛大陸,咁間公司仲做嚟仲乜?未見過咁on9嘅工會🤣
佢地係要攬炒定係自炒?😅😅😅 ...
黃人們大知慧要攪革命喎,唔係講笑哦,他們好大意志要聯合歐美白人世界來推翻我們嘅共和國喎。。。我們啲鼠輩只求搵兩餐安樂茶飯唔識咁多㗎喇

回覆 引用 TOP

到底當日組織個工會出黎為乜,成日話文煮選舉嘅好處係用票趕垃圾落台,但未到期選舉已經。。。。。。。。。🤔🤔

回覆 引用 TOP

今天求仁得仁.爭取成功........

回覆 引用 TOP

港龍當中愛國果班都跟住一鑊熟

打和 ! SUPER !

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]