• 瀏覽: 54,491
  • 回覆: 471
  • 追帖: 3
+12
引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-10-22 12:19 AM 發表

黃人己經習慣咗乜都人哋錯,自己啱晒。
蟥人低質人屎代名詞

Honda Stepwgn 真係多得佢兩位唔少,係咁比人話濕九車

哈哈哈
其實應該取消佢個車牌la
脾氣差到一個點
遲早會害死人

引用:
原帖由 木兆 於 2020-10-22 12:02 AM 發表
網上昨日(20日)熱傳一條影片,片中兩名年輕男女將七人車停在何文田常盛街路邊,阻礙一輛巴士前進,但二人卻怪責巴士車長不禮...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201021/photo/bkn-20201021224417906-1021_00822_001_01b.jpg?20201021235209

要型就型到尾, 而家咪自己笠哂水囉

新 ...
仲要著件假Kenzo

引用:
原帖由 acer2014 於 2020-10-22 01:25 AM 發表

條臭西就持住有條黑社會狗公在身邊...

P.S.
黑社會狗公衰'行為不檢兼無戴口罩'....真係笑L死叔父...
社團之恥

已為有跟人入會好撚型

點之係條七頭皮型過籠

引用:
原帖由 萬家喜歡了獅子 於 2020-10-22 02:02 AM 發表
唔知身位佢地身邊既朋友同事會點睇呢
即時割蓆

扮唔識

社團話,佢與本社無任何關係

抵L死

引用:
原帖由 ricky8888 於 2020-10-22 02:35 AM 發表
Honda Stepwgn 真係多得佢兩位唔少,係咁比人話濕九車
真係

多肯謝佢

好地地一個品牌

比佢同隻臭味搞一搞

即時變濕九七人車系

要型就型到尾呀!

要型到尾,唔好笠水🤣🤣🤣

甘都出反黑?出速龍打7條能樣好過
以免九官又放人

住公屋咁叻仔

條臭閪呢?

引用:
原帖由 木兆 於 2020-10-22 12:02 AM 發表
網上昨日(20日)熱傳一條影片,片中兩名年輕男女將七人車停在何文田常盛街路邊,阻礙一輛巴士前進,但二人卻怪責巴士車長不禮...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201021/photo/bkn-20201021224417906-1021_00822_001_01b.jpg?20201021235209

要型就型到尾, 而家咪自己笠哂水囉

新 ...
真係好正。
唔知嗰條女今晚瞓唔瞓得著呢? 抑或換定衫等人拉?
都係嗰句, 真係好正。

引用:
原帖由 ban十 於 2020-10-22 12:53 AM 發表
點解仲未拉到條臭西?
太嗅落唔到孖葉。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]