• 瀏覽: 54,308
  • 回覆: 471
  • 追帖: 3
+12
引用:
原帖由 木兆 於 2020-10-22 12:02 AM 發表
網上昨日(20日)熱傳一條影片,片中兩名年輕男女將七人車停在何文田常盛街路邊,阻礙一輛巴士前進,但二人卻怪責巴士車長不禮...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201021/photo/bkn-20201021224417906-1021_00822_001_01b.jpg?20201021235209

要型就型到尾, 而家咪自己笠哂水囉

新 ...
真係型到跌渣!

真係型到尾....

型到盡頭便是柒🤣

飲大咗隻臭蟹死去邊?

最緊要捉果條女暴徒,隔住個Mon都想打7佢

黑社會有時真係好能「型」

張架車開前少少咪冇事囉,依家搞到官司纏身幾無謂

揸架十鳩幾年嘅七人車再加上住石硤尾邨美亮樓,點解有錢買件成二千蚊嘅 Kenzo 今年款 tee

引用:
原帖由 木兆 於 2020-10-22 12:02 AM 發表
網上昨日(20日)熱傳一條影片,片中兩名年輕男女將七人車停在何文田常盛街路邊,阻礙一輛巴士前進,但二人卻怪責巴士車長不禮...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201021/photo/bkn-20201021224417906-1021_00822_001_01b.jpg?20201021235209

要型就型到尾, 而家咪自己笠哂水囉

新 ...
人哋影相跟本唔洗笠水,違泊,公眾場所唔戴口罩衰嘅始終係你。

引用:
原帖由 tacticsolve 於 2020-10-22 12:58 AM 發表
真係型到尾....
係由何文田型到石硤尾(邨)

食屎啦.......之前好撚型過喎?做咩而家笠撚哂水呀?仲要黑布蒙頭?重話驚都未驚過?點解咁冇吉士呀?

型到尾

引用:
原帖由 graw2 於 2020-10-22 12:22 AM 發表
以為吊幾句就好L型,的確系型,不過被人拉9埋先系最型
師兄係咪應該用判刑嗰個刑會好啲呀

條仔敢唔敢篤條女灰呢? 最撚應該拉嘅係嗰條八婆

引用:
原帖由 ban十 於 2020-10-22 12:53 AM 發表
點解仲未拉到條臭西?
可能坐緊大飛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]