• 瀏覽: 14,901
  • 回覆: 137
  • 追帖: 1
呢間嘢都唔知穩唔穩陣,吹水民企都係要小心 ...

引用:
原帖由 graw2 於 2020-10-22 12:33 AM 發表

我唔相信YC會為咗錢而背棄手足咁無義氣
為糧支跪幾耐都得,港台利君雅有版睇

香港唔係窮人住

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:36 AM 發表

啱啦! 請能多D北姑雞,平、靚、正,隨時有埋空中特殊服務啊!
國泰空姐最有經驗,識得同機司吹,報紙有相又有樣,優先取錄

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-10-22 08:38 AM 發表

我實笑到最後。。。。。估唔到咁快睇到香港新一代伐夠街。。。
2026年玩完

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-10-21 11:57 PM 發表
深圳東海航空董事長黃楚標早前向東網證實,註冊了航空公司,欲發展國內及東南亞短途航線,並正準備航空營運人許可證(AOC)。有工會透露,該航空公司近日於報章刊登招聘廣告,主要涉及經理級員工,認為此舉有助加快取得許可證的時間。民航處表示,今年7月接獲大灣區航空公司的航空營運人許可證申請,目前正在處理中。

香港民用航空事業職工總會主席李永富表示,航空營運人許可證一般需時至少1年才會獲批,相信現時屬招聘 ...
曱甴除外,記得核爆也不割。

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-10-21 11:57 PM 發表
深圳東海航空董事長黃楚標早前向東網證實,註冊了航空公司,欲發展國內及東南亞短途航線,並正準備航空營運人許可證(AOC)。有工會透露,該航空公司近日於報章刊登招聘廣告,主要涉及經理級員工,認為此舉有助加快取得許可證的時間。民航處表示,今年7月接獲大灣區航空公司的航空營運人許可證申請,目前正在處理中。

香港民用航空事業職工總會主席李永富表示,航空營運人許可證一般需時至少1年才會獲批,相信現時屬招聘 ...
支持黃屍自己送中

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-10-22 08:37 AM 發表

香港人無能。反正個巢不用白不用。。。
跟劇本啫
恰自己人咪叻
台灣打未先?

黃絲話打死都唔返大變區
過往仲笑人死返去大變區,叫自己以後點見人

引用:
原帖由 marcominnie 於 2020-10-22 08:45 AM 發表

跟劇本啫
恰自己人咪叻
台灣打未先?
咦?咩你口中台灣又變成唔係自己人?

啲人好有骨氣。。。問政府拿錢都不去大灣工作

繼海航後,又一隻白手套伸向香港,持續中國對香港的愛...........................(啲錢)

引用:
原帖由 馬毛主席 於 2020-10-22 08:08 AM 發表
毛毛吾知有BNO可去英國?失業會更多人材去英國闖, 班空姐英文多有DSE 3 及以上, IELTS=6.5-7, 吾一定打大陸工呀!
曱甴無回鄉卡,
無得上去見工,
慘豬豬!

引用:
原帖由 graw2 於 2020-10-22 12:33 AM 發表

我唔相信YC會為咗錢而背棄手足咁無義氣
好多人為咗份工,Delete Facebook, 改名換姓🤣🤣🤣

引用:

工會曱甴已經被黑名單,唔使諗咯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]