• 瀏覽: 16,972
  • 回覆: 137
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-10-22 12:30 AM 發表
yellowobject空姐機師會過中資背景公司嗎?過左就成為yellowobject叛徒
佢哋應叫佢哋投咗票嘅9唔搭8區議員養佢🤣🤣🤣🤭🤭🤭 人哋而家收緊呢世都冇諗過會收到嘅人工呀🤭🤭

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:38 AM 發表
鵲巢鳩占!賤能到....
好激氣🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:41 AM 發表
做內陸機,同做國內火車服務員不大分別
已反到佢自己反艇, 咩鬼都要做喇, 唔通啲區議員手足收住高薪會養佢哋咩🤭🤭🤭🤭🤣🤣🤣

等睇有幾多小黃人要跪低入去中國公司。
不過中國公司應該請人時都起晒底。等佢地咁鍾意搞政治罷工丫嗱

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:41 AM 發表
曱甴嬲嬲豬

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-10-21 11:57 PM 發表
深圳東海航空董事長黃楚標早前向東網證實,註冊了航空公司,欲發展國內及東南亞短途航線,並正準備航空營運人許可證(AOC)。有工會透露,該航空公司近日於報章刊登招聘廣告,主要涉及經理級員工,認為此舉有助加快取得許可證的時間。民航處表示,今年7月接獲大灣區航空公司的航空營運人許可證申請,目前正在處理中。

香港民用航空事業職工總會主席李永富表示,航空營運人許可證一般需時至少1年才會獲批,相信現時屬招聘 ...
應該沒可能,上年社運大陸已有禁飛陸航黑名單,除非被裁的沒在單上,不然休想返大陸搵食。大陸不同傷港賤台可以給你邊逗人工邊反老闆

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-10-21 11:57 PM 發表
深圳東海航空董事長黃楚標早前向東網證實,註冊了航空公司,欲發展國內及東南亞短途航線,並正準備航空營運人許可證(AOC)。有工會透露,該航空公司近日於報章刊登招聘廣告,主要涉及經理級員工,認為此舉有助加快取得許可證的時間。民航處表示,今年7月接獲大灣區航空公司的航空營運人許可證申請,目前正在處理中。

香港民用航空事業職工總會主席李永富表示,航空營運人許可證一般需時至少1年才會獲批,相信現時屬招聘 ...
曱甴恥笑大灣區,
但「黑飛亅會低調見工。

國太黃人千奇唔好去大灣區航空呀,去親正仆街呀

叫班YC返國內工作

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:45 AM 發表

怕你食唔起 
曱甴雞唔係鐘意通街免費比手足卜咩?

黃屍食屎也不做中G

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:36 AM 發表

啱啦! 請能多D北姑雞,平、靚、正,隨時有埋空中特殊服務啊!
你魯姆都廟街企街時俾多50元都有空中特殊服務啦

唔好請曱甴呀

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:38 AM 發表
鵲巢鳩占!賤能到....
唔鵲巢鳩占又點會有你,當初我是幫你魯姆開苞的,都唔隔左幾多手先到你魯逗,咁你魯逗咪很L賤

引用:
點都比你魯姆在廟街做企街強

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]