• 瀏覽: 17,045
  • 回覆: 137
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 00:45 發表

怕你食唔起 
最多比二十蚊睇下個撚樣先

提示: 違規內容已被屏蔽
首先,不要遘會不會入到境問題,凶者及凶中少爺不是專業人士,在內地份人工會較香港的一大段距離,深信佢哋不會接受,再加上早輪政治運動,對於內地人與事,瞧不起、貶低,要親身混入去內地喥,情感上過不到關,亦不會接受,擔心佢哋會否失業,只擔心一些安份守己,從事保安、清潔及零售,基層及年紀大的人士,佢哋不上去,就會來搶飯碗,間接受害的,又是黑暴口中廢中、廢老。😑😑😑

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:45 AM 發表

怕你食唔起 
無驗個新冠肺炎的雞真係唔敢食, 另外就算安全, 一下子多幾千隻雞, 肯定跌價到地攤價囉

愚港飛雞請來把撚咩!屌

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:36 AM 發表

啱啦! 請能多D北姑雞,平、靚、正,隨時有埋空中特殊服務啊!
原本做雞嘅崗位由香港黃空姐頂上做全職雞

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:38 AM 發表
鵲巢鳩占!賤能到....
你竟然咁撚樣話班港獨曱甴?!我真係要代黃屍手足們吊柒你呢個賤種反骨死畜牲先得!

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:44 AM 發表

火燒連環船
睇邊個笑到最後
你可以一直笠水到2047年睇吓㗎!不過睇你冇咁長命!

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-10-22 00:30 發表
yellowobject空姐機師會過中資背景公司嗎?過左就成為yellowobject叛徒
班黃人返唔到大陸點見工呀

曱甴就免了!E十有大灣區咁多平靚正仲使乜請曱甴!

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-10-21 11:57 PM 發表
深圳東海航空董事長黃楚標早前向東網證實,註冊了航空公司,欲發展國內及東南亞短途航線,並正準備航空營運人許可證(AOC)。有工會透露,該航空公司近日於報章刊登招聘廣告,主要涉及經理級員工,認為此舉有助加快取得許可證的時間。民航處表示,今年7月接獲大灣區航空公司的航空營運人許可證申請,目前正在處理中。

香港民用航空事業職工總會主席李永富表示,航空營運人許可證一般需時至少1年才會獲批,相信現時屬招聘 ...
大陸只會招聘同胞,國泰嗰班叛國賊連見工機會都冇。

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:36 AM 發表

啱啦! 請能多D北姑雞,平、靚、正,隨時有埋空中特殊服務啊!
曱甴賓周都冇條㖭

引用:

睇死班港女曱甴無骨氣自動送中去面試搵工啦

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:45 AM 發表

怕你食唔起 
飛雞大量流入市場,雞價大跌呀~傻hi

引用:
原帖由 Demetrius 於 2020-10-22 12:29 AM 發表
但間野係大陸公司,參與過社會運動既人,會俾佢入去做嘢嗎?
千祈唔好!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]