• 瀏覽: 27,281
  • 回覆: 296
+2
收錢開工

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-10-21 09:35 PM 發表

你條仆街鍵盤戰士,點解唔出去幫個白痴隊長呀
鍵盤戰士都覺得自己智力應該高過白痴仔 所以拒絕出現白痴集

引用:
原帖由 金刀劍 於 2020-10-21 09:02 PM 發表
國安法真恐怖,香港已經北韓化。
你係北韓生活過? 可否分享黎聽聽好想知

支持追捕曱甴!!!

佢真係傻架喎,唔係扮呀~

721輸比人

美國隊長鬥得贏中國隊長咩?

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-10-21 08:48 PM 發表
元朗721事件今日(21日)踏入15個月,有網民發起「平反721-元朗YOHO和你行」活動。傍晚6時許,商場內未有人聚集

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201021/photo/bkn-20201021181403437-1021_00822_001_01b.jpg?20201021201714

元朗721事件今日(21日)踏入15個月,有網民發起「平反 ...
對付精神病要用另類方法

送入青山

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-21 08:53 PM 發表
「美國隊長」身陷險境了,為何不見「復仇者聯盟」出手相救?
死曬去呆蛙

條友唔係假黐,係真白痴仔一名😂

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-10-21 08:48 PM 發表
元朗721事件今日(21日)踏入15個月,有網民發起「平反721-元朗YOHO和你行」活動。傍晚6時許,商場內未有人聚集

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201021/photo/bkn-20201021181403437-1021_00822_001_01b.jpg?20201021201714

元朗721事件今日(21日)踏入15個月,有網民發起「平反 ...
去坐監啦,美國肉腸。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-21 08:53 PM 發表
「美國隊長」身陷險境了,為何不見「復仇者聯盟」出手相救?
香港嗰班曱甴黃狗聯盟收唔到美國狗糧咪唔出黎囉!

引用:
原帖由 big3624 於 2020-10-21 09:39 PM 發表
支持追捕曱甴!!!
支持打9呆蛙流亡政權

引用:
原帖由 金刀劍 於 2020-10-21 09:02 PM 發表
國安法真恐怖,香港已經北韓化。
咁你仲未死嘅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]