• 瀏覽: 622
  • 回覆: 9
+2
立法會大會今晚(21日)通過二讀辯論《2019年成文法(雜項規定)條例草案》,草案包括就《高等法院條例》等作出雜項修訂,

又係呢個許至瘋。到底幾時先可以見到佢做監躉?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201021/bkn-20201021182418589-1021_00822_001.html

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-10-21 07:30 PM 發表
立法會大會今晚(21日)通過二讀辯論《2019年成文法(雜項規定)條例草案》,草案包括就《高等法院條例》等作出雜項修訂,

又係呢個許至瘋。到底幾時先可以見到佢做監躉?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201021/bkn-20201021182418589-1021_00822_001.html ...
上次搶手機單野已經夠料送佢做監躉,又係狗棺做野放左佢條pk,過到初一過唔到十五嘅,壁屋一定留位等佢。

樣板戲

呢條撚樣面皮極厚,搶手機上庭個死狗樣印象深刻

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-10-21 07:33 PM 發表

上次搶手機單野已經夠料送佢做監躉,又係狗棺做野放左佢條pk,過到初一過唔到十五嘅,壁屋一定留位等佢。
仲有元秋、何君妖同班黑警。

引用:
原帖由 金刀劍 於 2020-10-21 09:11 PM 發表

告左咩罪?判左咩?d曱甴隨口up就話人有罪?d死曱甴真係咁好呃?

呢條弱智瘋正仆街冚家剷...

引用:
原帖由 金刀劍 於 2020-10-21 09:11 PM 發表

又一件小黃人

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-10-21 10:20 PM 發表

告左咩罪?判左咩?d曱甴隨口up就話人有罪?d死曱甴真係咁好呃?
佢哋就係咁好呃

引用:

民主狗畜就上路 欠你耍溪錢

主題標籤 #立法會
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]