• 瀏覽: 2,410
  • 回覆: 35
中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
最慘係日本有事,特朗普又話要中國負責

美軍在武漢播毒仲唔夠,仲要去宮崎

仲想話搞泡沫旅遊,呢鑊真係抱你老母美國肺炎。

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-21 14:54 發表
日本航空自衞隊與美軍將於下周一(26日)起,在宮崎縣新富町的新田原基地舉行聯合訓練,美軍士兵周一(19日)抵埗並入住當地...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201020/photo/bkn-20201020110158566-1020_00972_001_01b.jpg?20201020110909

美國靠害咩, 美畜群體染疫, 又來想污染黃屍第 ...
去軍演定係去叫雞?要住酒店?

美軍恩賜美國肺炎,日本回敬有輻同享。😂😂😂😂😂😂😂禮尚往來。

引用:
原帖由 willy222 於 2020-10-21 02:59 PM 發表

去軍演定係去叫雞?要住酒店?
美狗唔會比錢, 佢地係老強。 你睇下美國係沖繩註軍歷史, 年年都有老強或打人, 犯左事就送返美國。 沖繩人係極討厭同反對日本比美國註軍

反對都無用,
點阻止?
日本政府自己唔爭氣, 要睇美國面色
如果真係因為呢D美軍傳一波疫情過日本, 
奧運都差不多可以直接skip 到下一個主辦國了.

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-21 03:01 PM 發表

點解美軍唔可以住返係炮艇到? 係咪想落船食日本風俗孃?😂
美軍福利係較優勝,三年韓戰進行中,參戰美軍仍可輪休到沖繩渡假(如有命)

邊有得反
以為有民主咩
美係主日係民咋

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-21 02:54 PM 發表
日本航空自衞隊與美軍將於下周一(26日)起,在宮崎縣新富町的新田原基地舉行聯合訓練,美軍士兵周一(19日)抵埗並入住當地...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201020/photo/bkn-20201020110158566-1020_00972_001_01b.jpg?20201020110909

美國靠害咩, 美畜群體染疫, 又來想污染黃屍第 ...
去日本播毒,Trump係中國朋友

一邊用口散播美國肺炎,一邊強姦日本女生散播愛G

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-21 15:12 發表

搞撚錯阿, 插到周庭個閪鬆晒😂
呢個唔算叫雞,係自己送上門嘅馬桶。

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]