• 瀏覽: 501
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
九龍塘發生噴字辱罵高院法官刑毀案。昨晚(21日)10時許,警方接報指廣播道與馬可尼道交界,有人噴寫與政治有關的字句。警員

終於有人勇敢道出真正香港人心聲!👍
🐶官可恥!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201020/bkn-20201020233733380-1020_00822_001.html

熱賣及精選
引用:
原帖由 facrl 於 2020-10-21 02:06 PM 發表

九龍塘發生噴字辱罵高院法官刑毀案。昨晚(21日)10時許,警方接報指廣播道與馬可尼道交界,有人噴寫與政治有關的字句。警員

🐶官可恥!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201020/bkn-20201020233733380-1020_00822_001.html ...
呢個記者會被何官告9佢誹謗,噴漆明明寫住向俊堯,你竟然大字標題寫(狗官何俊堯)?!LOL!😂😂😂

狗法官亂港, 天怒人怨.

回覆 引用 TOP

仲有呀,唔係狗字,似係拘字多d喎,你死啦記者,呢次你仆硬街都得嘞。😂😂😂😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-10-21 02:09 PM 發表

呢個記者會被何官告9佢誹謗,噴漆明明寫住向俊堯,你竟然大字標題寫(狗官何俊堯)?!LOL!😂😂😂
因為🐶官嘅污名實在太深入民心,任何人一講「俊堯」二字,立即聯想起🐶官!🤣🤣🤣

噴墻有咩用?向義士學習好過啦。

引用:
原帖由 facrl 於 2020-10-21 02:13 PM 發表

因為🐶官嘅污名實在太深入民心,任何人一講「俊堯」二字,立即聯想起🐶官!🤣🤣🤣
阿記者都可以用呢個理由辯護嘅,最緊要表露身份佢係妓協會員,話唔定阿裁判官落場做埋辯方劣c架。😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-10-21 02:17 PM 發表

阿記者都可以用呢個理由辯護嘅,最緊要表露身份佢係妓協會員,話唔定阿裁判官落場做埋辯方劣c架。😂😂😂😂😂
如果係妓協會員的話,孽見緣條死契弟肯定又死出嚟鳩叫亂吠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 facrl 於 2020-10-21 02:06 PM 發表

🐶官可恥!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201020/bkn-20201020233733380-1020_00822_001.html ...
人地兩邊都寫 "向" 官

唔好屈人

認字特警與狗不得內進
9635 0808

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lttsang888 於 2020-10-21 02:16 PM 發表

噴墻有咩用?向義士學習好過啦。
都係一個好建議!掟鳩佢汽油彈,然後獲黃官讚賞為「優秀嘅細路」

回覆 引用 TOP

義士

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

放心, 食環署會立即派人清理

回覆 引用 TOP

支持,正黃官

回覆 引用 TOP

官官相衛