• 瀏覽: 21,318
  • 回覆: 120
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2020-10-21 05:17 PM 移動
大量沽壓

回覆 引用 TOP

機艙服務員一個月25k都買到3房?!

回覆 引用 TOP

曱甴唔識儲糧
無糧支
唯有賣X

回覆 引用 TOP

叫收錢停起樓既貪曾幫你啦

必須重判貪曾收錢停起樓

人生就係數學,1+1=2,永遠不會有第2個答案,不能逃避或修改

莫名其妙,什麼大獲?  是好事啊!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lrr174 於 2020-10-21 02:24 PM 發表

冇野做姐... 但賣左住邊?
住大灣區

回覆 引用 TOP

又話業主好有實力 又過晒壓力測試 唔會沽貨

乜假既咩?

回覆 引用 TOP

590兩房都仲好貴喎😎

香港傳媒己死!新聞根本是故事!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Benedict. 於 2020-10-21 01:48 PM 發表

國泰航空(00293)大裁員,東涌二手樓市早已出現劈價賣樓情況。美聯吳惠斌表示,航空業停頓多時,各公司凍結人手,東涌租市早已轉靜,而近日再有裁員消息,不少機艙服務員早已有準備,上月起已放售自用單位套現。

他指,其中一名菲律賓籍資深服務員,上月以全映灣園最低價590萬元放售自用的1座中低層兩房單位,實用面積470方呎,為求盡快沽貨,再花費逾10萬元翻新,由於叫價低於600萬元,即零議價下售出,屬近 ...
遲啲仲整個明日大嶼,果邊附近啲樓更加慘

回覆 引用 TOP

衝呀執平貨

其他行業炒埋呀有機會...

尤其是銀行

引用:
原帖由 Benedict. 於 2020-10-21 01:48 PM 發表

國泰航空(00293)大裁員,東涌二手樓市早已出現劈價賣樓情況。美聯吳惠斌表示,航空業停頓多時,各公司凍結人手,東涌租市早已轉靜,而近日再有裁員消息,不少機艙服務員早已有準備,上月起已放售自用單位套現。

他指,其中一名菲律賓籍資深服務員,上月以全映灣園最低價590萬元放售自用的1座中低層兩房單位,實用面積470方呎,為求盡快沽貨,再花費逾10萬元翻新,由於叫價低於600萬元,即零議價下售出,屬近 ...
個樓盤管理費好貴, 我去過, 管理公司故意浪費電費做大lumsum

認字特警與狗不得內進
9635 0808
早兩三個月己經收到風話賣香港樓,轉資過英國收租啦。係有班死硬派睇下點睇下點,睇到今日收信

回覆 引用 TOP

有可能出現退租潮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suffocation 於 2020-10-21 14:17 發表

制服誘惑$150 1q不是夢
自由閪不是免費嗎😁😁😁😁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]