• 瀏覽: 21,410
  • 回覆: 295
  • 追帖: 1
3星期啫,扣除紅字實則十多日,會好快過,不過如今保釋上訴就錯過重陽一天假

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-21 02:38 PM 發表

之前有單,散光都係求情理由
唔L係化, 有冇LINK, 悶悶地, 想笑下

人生又可以更加精彩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-21 12:36 PM 發表

一"洋樓養番狗"河童功成, 萬個"低智","低判斷"人仕留案底...
呢d炮灰,連出獄都冇手足列隊鼓掌嘅待遇資格

回覆 引用 TOP

品格良好,但體質虛弱🤭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 choopper 於 2020-10-21 02:39 PM 發表

唔L係化, 有冇LINK, 悶悶地, 想笑下
辯方指被告吳睿康因遺傳病導致有長短腳及散光

https://std.stheadline.com/realtime/article/1397523/即時-港聞-修例風波-科大生保釋期間再涉藏天拿水及刀-判囚10月

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
三星期 快快趣趣受左佢就算啦 又要擔保上訴 以為上訴一定贏?文員先生d律師有冇話你知 上訴失敗個官有權再加刑 因為証明你不悔改
如果你真係嚇到暈 你等上訴呢段期間壓力仲大 其實仲難過

回覆 引用 TOP

3個禮拜就暈倒, 坐3年咪要自殺?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2020-10-21 12:24 PM 發表

警方去年10月尾晚上到觀塘一行人隧道連儂牆調查期間拉起封鎖線,1名身穿運動衣、報稱落街跑步的街坊疑不滿封路,不忿說「不如封晒成條馬路」,先後對警長批踭及拗其手指。裁判官莫子聰今早在觀塘裁判法院接納2名警員證供,認為被告2次事件均屬故意襲擊,裁定被告襲警罪成,分別就襲警罪和早前承認的未能出示身分證罪判處即時監禁3星期及罰款500元。辯方申請保釋等候上訴,獲准以5000元現金加上原有條件保釋。莫官宣讀 ...
香港太多這些被騙的人?
真的是騙子容易做?.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2020-10-21 12:24 PM 發表

警方去年10月尾晚上到觀塘一行人隧道連儂牆調查期間拉起封鎖線,1名身穿運動衣、報稱落街跑步的街坊疑不滿封路,不忿說「不如封晒成條馬路」,先後對警長批踭及拗其手指。裁判官莫子聰今早在觀塘裁判法院接納2名警員證供,認為被告2次事件均屬故意襲擊,裁定被告襲警罪成,分別就襲警罪和早前承認的未能出示身分證罪判處即時監禁3星期及罰款500元。辯方申請保釋等候上訴,獲准以5000元現金加上原有條件保釋。莫官宣讀 ...
****1,扮暈博同情!
最撚憎人做假!

回覆 引用 TOP

幾L攪笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-21 12:36 PM 發表

一"洋樓養番狗"河童功成, 萬個"低智","低判斷"人仕留案底...
如果明白咩叫做 一將功成萬骨骷,條柒頭就唔會咁戇9。

回覆 引用 TOP

做咩唔話法庭內有人打暈佢?

回覆 引用 TOP

報應!活該!

回覆 引用 TOP

曱甴打得飛機多,腎虧易暈,呢種生物好易中風!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]