• 瀏覽: 18,125
  • 回覆: 222
+3
DNA 送中

肥蓬呢 ?  黃痴瘋的偶像, 網上制裁巴西啦。。。

巴西就唔啱啦,之前話唔買中國疫苗,搞到大家幾開心少個國家爭,而家又反口,唉!

中資疫苗價格便宜 左計右計錢作怪🤔

尾、嬰疫苗都唔知幾時先有,但中國嘅就3期測試效果唔錯,應該年底至明年初就可以推出。以巴西疫情,如果因政治原因唔買,佢哋國民都唔肯。

阿吱阿咗摩洛哥啫!

壓價成功?🤔

正常都唔會疫苗都未試驗成功就決定買英國貨

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-21 12:40 PM 發表
窮人永遠只可以做白老鼠
阿聯酋同沙特阿拉伯都做左白老鼠。窮人?!

啲報導一時一樣,又話唔買嘅

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-21 12:13 PM 發表
巴西政府10月21日宣布,擬將中國的北京科興生物製品有限公司(Sinovac)的新冠肺炎(COVID-19)疫苗納入巴西的國家免疫計劃。聖保羅州(São Paulo

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/38621843c1a921e30e629f465add9bfd.jpg/34Upr8Qkd9b0T63i99Sl4vbEdMJ_9jzpDKzBXgy ...
吊你老味巴西佬思覺失調?e+係咪輪到中國要考慮一下是否提供疫苗俾巴西佬?

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-21 12:23 PM 發表

發覺英美疫苗接連爆大獲,唔揀中國疫苗即係唔駛旨意出年有疫苗...
歐美有隻話要負60度冷藏同運輸
巴西有冇呢d設備都應該唔多

之前話買英腳貨喎。

引用:
原帖由 hundredhundred 於 2020-10-21 12:52 PM 發表
巴西就唔啱啦,之前話唔買中國疫苗,搞到大家幾開心少個國家爭,而家又反口,唉!
佢而家先話要貨,唔夠貨,排下隊先啦

巴西聖保羅州政府已與中國簽訂合同購買四千六百萬劑中國疫苗,要睇聯邦政府是否會有資金資助。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]