• 瀏覽: 828
  • 回覆: 17
新頭殼newtalk 巴西聖保羅州長多利亞(João Doria)透露,巴西政府推行的國家免疫計畫將採用中國科興生物公司(Sinovac Biotech)所研發的新冠疫苗,政府已同意購買4600萬劑。...

中國科技實力有目共睹

新聞來源連結:
https://times.hinet.net/news/23089594

香港黑黑曱甴黃賤蓄乃閪人千萬不要用

巴西總統又話等美國疫苗

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-21 11:58 AM 發表
巴西總統又話等美國疫苗
幾個國家都買

1:0,老美冇份。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-21 11:58 AM 發表
巴西總統又話等美國疫苗
等到2047

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-10-21 11:30 AM 發表
新頭殼newtalk 巴西聖保羅州長多利亞(João Doria)透露,巴西政府推行的國家免疫計畫將採用中國科興生物公司(Sinovac Biotech)所研發的新冠疫苗,政府已同意購買4600萬劑。...

http://times.hinet.net/news/cimages/23/08/23089594/s_3ad287d8-a4d0-4ede-abe9-acab5062d4e3.png?i ...
巴西近期確診回落,和第一,二位既美國和印度愈接愈遠...

中國加油

之前衛生部長不是說只會買牛津的疫苖其他不作考慮嗎﹖

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2020-10-21 01:01 PM 發表
我睇電視都係咁講啊🙄

引用:
原帖由 michael 於 2020-10-21 11:52 AM 發表
香港黑黑曱甴黃賤蓄乃閪人千萬不要用
你記得唔好走去打死英美疫苗

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2020-10-21 01:01 PM 發表
如果唔係香討小丑, 邊有機會出POST

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-10-21 11:30 AM 發表

http://times.hinet.net/news/cimages/23/08/23089594/s_3ad287d8-a4d0-4ede-abe9-acab5062d4e3.png?id=23089594
還不是中國用時光機去偷了西方國家未來的疫苗技術
不然大西方疫苗檢測重有死人事件
中國既點會一d問題都冇

10年前, 無論是中國人或我自已, 都會選進口疫苗, 奶粉, 藥品.

因為我地覺得, 進口有保障些, 品質好一些.

這些年來, 中國的發展和轉變是有目共睹的.

但好多香港人對大陸, 仍停留在80,90年代對中國的印像

中國的人權狀況, 明明係好過以前好多, 80, 90代同而家的中國有得比嗎 ?

中國的人權, 科技, 品質明明係有進步, 但香港人反而對中國仇恨越來越深 ? 到底是否真的關心中國的人權 ?

小心被刧。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]