• 瀏覽: 1,990
  • 回覆: 63
+5
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-21 10:01 AM 發表

黃肉碎話只係個別事件唔好鬧德國, 但係人都知難民營嘅輪大米事件就係每日發生, 應該話係冰山一角就真
未有割子宮...徳國良心!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-21 10:01 AM 發表

黃肉碎話只係個別事件唔好鬧德國, 但係人都知難民營嘅輪大米事件就係每日發生, 應該話係冰山一角就真
冰山只有十份一係露出水面被見到..

即係暗示爆出一單性侵,背後有九單冇人知...

天使可以轉食德國腸,爽歪歪

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-21 10:03 AM 發表

冰山只有十份一係露出水面被見到..

即係暗示爆出一單性侵,背後有九單冇人知...
俾職員輪咪最多幾十人, 俾難民輪就以千計亦都包你認唔到邊個打邊個?

甚好!正式成為難民後,麻煩港府取消呢班曱甴香港人嘅戶藉同身份,大家老死不相往來!

走喇……去做浪流狗還香港一個清靜

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-10-21 09:50 AM 發表
德國難民營  

女的要被性侵,男的要爆菊

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-10-21 10:08 AM 發表

女的要被性侵,男的要爆菊
港女無波但一樣有窿唔會摸兩嘢就算必定係插爆, 話性侵只係好聽D

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-10-21 09:50 AM 發表
德國難民營  

好地方....一間間曱甴屋...

引用:
原帖由 想出聲 於 2020-10-21 10:12 AM 發表

好地方....一間間曱甴屋...
炮房

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-21 10:02 AM 發表

黃皮人去俾人插菊就有機會
台仰既菊花可能已經變左向日葵 ..

你試下去歐洲嗰啲國家顛覆下佢自己國家睇下有咩後果

宣傳推廣期已過, 一步步收緊,先到難民營,學習公平, 守規矩, 與敍利亞, 非洲難民共處。。香港人, 不做得打尖 架!

出去比人奸完就庇護你。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]