• 瀏覽: 2,790
  • 回覆: 18
+2
教育界真係出咗問題
呢隻大曱甴38歲
判三個月 刑期太少
我贊成803基金
公佈所有教育界失德人士嘅名單

幼稚園前總監涉在其家中洗手間裝偷拍鏡頭,並疑拍下多名訪客的如廁情況,惟後來載有片段的USB「手指」落入警方手中,並發現片段內包括一段女童如廁的片段。總監因而被控製作兒童色情物品,早前被裁定罪成。案件今(13日)在九龍城法院判刑,被告求情稱意外地拍下女童私處,裁判官黃國輝拒絕信納,更指被告與女童有親戚關係,案件涉違反誠信,判被告入獄3個月,但准他以2萬元保釋等候上訴,被告期間不得離港。
被告馬祖堯(38歲)被裁定於2014年至2018年的某天,在油麻地某單位內製作兒童色情物品,即一段拍到其年幼女親友小便時露出私處的影片
https://www.hk01.com/社會新聞/510461/幼稚園前總監家中偷拍年幼女童如廁-稱屬意外不被接納-判囚3月

附件

Screen Shot 2020-10-21 at 8.41.05 AM.png(731.85 KB)

Screen Shot 2020-10-21 at 8.41.05 AM.png

不要太過計較得失,人生就是不完美,留丁點童心來品賞快樂吧!
                    常常不快樂的你,諗多左呀
引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-21 08:43 AM 發表
教育界真係出咗問題
呢隻大曱甴38歲
判三個月 刑期太少
我贊成803基金

幼稚園前總監涉在其家中洗手間裝偷拍鏡頭,並疑拍下多名訪客的如廁情況,惟後來載有片段的USB「手指」落入警方手中,並發現片段內包括一段女童如廁的片段。總監因而被控製作兒童色情物品,早前被裁定罪成。案件今 ...
香港曱甴 淨係識搞便 好彩有片斷正

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-21 08:43 AM 發表
教育界真係出咗問題
呢隻大曱甴38歲
判三個月 刑期太少
我贊成803基金

幼稚園前總監涉在其家中洗手間裝偷拍鏡頭,並疑拍下多名訪客的如廁情況,惟後來載有片段的USB「手指」落入警方手中,並發現片段內包括一段女童如廁的片段。總監因而被控製作兒童色情物品,早前被裁定罪成。案件今 ...
呢條友心理確實有好大問題....
連女下屬如廁及沐浴春光都偷拍。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200730/mobile/bkn-20200730161955937-0730_00822_001.html

被告馬祖堯被裁定製作兒童色情物品罪罪成。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-21 05:00 PM 發表

呢條友心理確實有好大問題....
連女下屬如廁及沐浴春光都偷拍。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200730/mobile/bkn-20200730161955937-0730_00822_001.html

被告馬祖堯被裁定製作兒童色情物品罪罪成。 ...
教育界真係蒙羞

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-21 08:28 PM 發表

教育界真係蒙羞
好似泛民到話齋 解散教協 重組 教育界

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-21 10:53 PM 發表

好似泛民到話齋 解散教協 重組 教育界
細路女都唔放過

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-21 11:11 PM 發表

細路女都唔放過
的確道德淪亡令人氣憤。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-22 12:07 AM 發表

的確道德淪亡令人氣憤。
呢啲人好可怕
利用佢自己係校監
披著羊皮嘅 色狼

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-22 06:58 AM 發表

呢啲人好可怕
利用佢自己係校監
披著羊皮嘅 色狼
大家要留意自己屋企嘅小朋友
放咗學之後佢嘅言行
有冇不尋常嘅表現

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-22 09:15 AM 發表

大家要留意自己屋企嘅小朋友
放咗學之後佢嘅言行
有冇不尋常嘅表現
香港教育界真係好多色狼

家長們 你哋安心 送小朋友上學嗎

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-22 10:57 PM 發表
家長們 你哋安心 送小朋友上學嗎
上咗腦嘅黃絲 你睇下啲黃 教點樣對待你嘅仔女

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-23 07:06 AM 發表

上咗腦嘅黃絲 你睇下啲黃 教點樣對待你嘅仔女
黃絲真係好衰自己人害自己人

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-23 09:33 AM 發表

黃絲真係好衰自己人害自己人
衰格到 影人哋隻小雞雞

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-23 10:55 AM 發表

衰格到 影人哋隻小雞雞
教育真係出咗問題

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]