• 瀏覽: 5,717
  • 回覆: 36
2022 9月 septiember
6Hfuji 闊別三年 強勢回歸
崇優‧尚暴‧鄙劣,港泰暴徒。

引用:
原帖由 yariscross 於 22-10-2020 08:46 發表

連行動都同香港2019一樣!
他們一直致力接軌國際,而國際的霸主就是美國。現代美國人已經進化得愈來愈暴力,可能是純粹資本主義和稱霸大半個地球的後果。與其說中國大陸是危險的,我認為美國可能更危險,或已到達爆破邊緣。所以我認為美國內戰很可能即將上演,而他們可能會把自己的問題轉嫁到中國大陸,並以《民主大Q曬理論》說服一切。美國指揮的顏色革命都只是序章。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-22 11:30 發表

中國人民智未開
不配有民主自由人權法治
所以話,唔該叫英國美國死開,佢地嗰套,留俾自己好喇,咪帶過嚟禍害香港同中國。
台灣日本南韓都死得差唔多,印度菲律賓伊拉克阿富汗利比亞烏克蘭已經死透。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-27 13:36 發表

北韓人民智未開
1樣宣傳各國人間煉獄唔死冇用
北韓點都好過阿富汗啦!  唔係美國玩制裁, 北韓好過好多民主敗國.

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-27 15:07 發表

阿富汗10分好!唔係獨裁餘孽人為破壞自殺炸彈, 服膺民主根本就冇問題.

好明顯獨裁餘孽認為阿富汗人民智未開, 唔配有民主自由人權法治, 並以死證明之.
獨裁拉登嘅餘孽係美國一手養大
當年伊拉克嘅薩達姆都係美國培養出嚟。

醒吓啦!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-27 04:58 PM 發表

唔明
醒乜嘢?
可唔可以講清楚啲?
睇下電影【Rambo 3】啦,美國英雄同阿富汗游擊隊(即後來既塔利班)一齊合作打蘇聯侵略軍

引用:
原帖由 貓男 於 2020-10-27 14:07 發表

北韓點都好過阿富汗啦!  唔係美國玩制裁, 北韓好過好多民主敗國.
人類跟本民智未開, 民主最終毀滅世界

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]