• 瀏覽: 5,777
  • 回覆: 36
引用:
原帖由 貓男 於 2020-10-27 10:07 AM 發表

所以話,唔該叫英國美國死開,佢地嗰套,留俾自己好喇,咪帶過嚟禍害香港同中國。
台灣日本南韓都死得差唔多,印度菲律賓伊拉克阿富汗利比亞烏克蘭已經死透。
幸好有香港做反面教材,以後想在內地發起顏色革命接近沒可能

引用:
原帖由 A1899 於 2020-10-30 18:02 發表

幸好有香港做反面教材,以後想在內地發起顏色革命接近沒可能
歐美越搞香港,中國人越團結。

引用:
原帖由 貓男 於 2020-10-30 06:06 PM 發表

歐美越搞香港,中國人越團結。
當14億人團結既時候,力量係無限大,無事不可能

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-31 12:13 發表

世界各國不論文明定好似大6咁未開發嘅極權國家
都會有社會事件
認真面對矛盾問題才是正路
看是甚麽國家說些不知就裏的陰謀論配合自己立場只是J
橫睇豎睇, 都似係你J緊乍喎!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-2 10:18 AM 發表

就好似見英美日星加坡等有水就普選都說假民主
見窮國軍權皇權種姓都說這就是民主1樣
其實你想講乜?
英美日星個D即係真定假民主?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-2 10:34 AM 發表

講嚟根本唔重基
係話你地講嚟J
你自己咁講, 又話唔重要?
即係自己J完就算, 唔俾人質疑?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-2 10:18 發表

就好似見英美日星加坡等有水就普選都說假民主
見窮國軍權皇權種姓都說這就是民主1樣
英國嘅首相,美國嘅總統,
都唔係一人一票選出嚟,
候選人全部都有篩選過,
咁唔係假民主?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 02:06 PM 發表

係人都知正義美帝幫阿富汗人民抵抗蘇俄侵略
我係唔明你想表達咩
咁點解阿富汗游擊隊領袖拉登,會同正義美國反面?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]