• 瀏覽: 921
  • 回覆: 16
畀難民處嘅白人寵幸過,做得人哋老婆啦,嫁曱隨甴,嫁鬼隨鬼,中國有乜好評論嗻?

有人唔做,係傷講亂吹新屋嶺。。。。,依家係外國被真強姦,外交部可以點?除非事主求助啦🤔🤔

德國真係唔話得, 專收香港冇用嘅人渣.

831死者係邊個泛狗曱甴有回應過咩
條女去德國做雞又要回應咩on 9

自己去德國做難民畀人老強關外交部乜事?你無見到咩?條女天使仲好感謝德國政府啊!事實證明,黃台仰真係搭到個黃台出來,身體換身份。長穩長有。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2020-10-21 07:50 AM 發表
畀難民處嘅白人寵幸過,做得人哋老婆啦,嫁曱隨甴,嫁鬼隨鬼,中國有乜好評論嗻?
德國人話見到香港班自由閪,用GOOGLE
翻釋即係自由提供性器官..

點解要被告性侵????

感受外國民💩自由 品嚐人生磨練經歷考驗才懂自由可貴🤔

引用:
原帖由 2282008 於 2020-10-21 01:01 PM 發表
感受外國民💩自由 品嚐人生磨練經歷考驗才懂自由可貴🤔
自由西快去多D,有免費大肉腸食!

有人肯收垃圾高興還來不及!

反正沒得救,支持國家冷處理,不給反對派增加資本

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-21 07:48 AM 發表
22歲中大女生被警方以暴動罪拘捕,去年11月離港後,終獲批3年的難民資格。外交部發言人趙立堅今日(20日)被問到相關問題時似乎不欲多談,只稱「我們一貫反對外國在涉港問題上干涉中國內政。」

https://hk.appledaily.com/resizer/uf3e_iomZz_nD_wYPC4Oxu2qTW4=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront ...
五大儍求缺一不可呢d口號唔係背書?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-21 07:48 AM 發表
22歲中大女生被警方以暴動罪拘捕,去年11月離港後,終獲批3年的難民資格。外交部發言人趙立堅今日(20日)被問到相關問題時似乎不欲多談,只稱「我們一貫反對外國在涉港問題上干涉中國內政。」

https://hk.appledaily.com/resizer/uf3e_iomZz_nD_wYPC4Oxu2qTW4=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront ...
其實係唔好意思講歡迎德國接收嗮香港d罪犯o者。😂😂😂

自由西有德國腸食,益佢啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]