• 瀏覽: 5,347
  • 回覆: 11
+2
哈佛大學

呢間嘢先唔可信, 
盧偉聰都係呢間嘢出來, 全港巿民都知佢攪緊乜, 
而家陳又佢嗰度出來, 唔怪得攪到咁

高永文做呢個位時, 好似醫療界冇咁亂.

食環署班輾人, 都係歸佢管,
多個月的流膿牆唔清, 但最剛剛過的10月1日國慶, 深水埗掛的國旗就半天未夠, 食環就出來拆晒

劉利群呢隻死曱甴婆, 佢一句都未譴責過,

陳肇始你做漢奸就去趴街啦!

全港人都應支持炒陳肇始,

拘捕劉利群同佢老公

最後捉埋林鄭

引用:
原帖由 andonlyu 於 2020-10-22 02:22 AM 發表

咁個時都無新冠疫情。
那時有佔中.

引用:
原帖由 tom012345 於 2020-10-22 06:30 AM 發表

好笑, 人丁單薄的藍絲掛得果百零支旗緊係清得快

黃絲人多勢眾, 連儂牆貼了數以百萬計街招點清得哂
你咪玩偷玩概念, 流膿牆是攤了成半年都唔清, 要成班建設派議員出來小, 不斷小陳肇始及劉利群都唔清

食物環境衞生署
食物環境衞生署署長        劉利群
副署長        黃淑嫻(環境衛生)、
陳靜婉(行政及發展)
助理署長        蔡雨聖、 陳耀強、霍炳林、勞紹安 陳國衛 趙汝洲 張美儀 徐樂堅

署長同佢老公都黃到趴街
佢D馬又係成班黃人

引用:
原帖由 初出熱身 於 2020-10-22 08:03 AM 發表
佢確實廢到嘔,防疫政策差到震,搞到香港市民生活喺惶恐之中,我都贊成換咗佢
上次原來170萬人檢咗疫單嘢, 都係由聶德權主理, 真係想問佢做過乜???

建議先炒劉利群及食環裡面的禍港曱甴,

再俾機會陳肇始上政譠新秀來辯白
解釋唔到, 就都要被炒

引用:
原帖由 肥妹呀見過 於 2020-10-22 08:45 AM 發表

幾個月都唔肯去清潔流膿牆嗰個先係應該炒喎
呢件事我反而想知詳情, 但食環署管理層應先被炒

陳肇始應出來講下, 佢過去一年, 究竟攪乜, 做咩咁多嘢佢可以唔洗理?????如果全係佢主意, 唔止炒, 應被國安拘捕.

所以, 先俾機會佢同公眾解釋....

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-22 08:17 AM 發表
建議先炒劉利群及食環裡面的禍港曱甴,

再俾機會陳肇始上政譠新秀來辯白
解釋唔到, 就都要被炒
官員上去政壇新秀被審,好過去俾港台有立場的利君雅審

梁良斯文高貴,從來都會俾機會嘉賓講

但去到利君雅面前,條婆娘從來都有佢嗡冇人嗡,佢嗡9成半,你先講到半成

所以政壇新秀真係高級,做大事個港台好多!

港台除了嘥公帑,勾結反政府組織,真諗唔到佢有咩用!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-24 11:56 AM 發表
西門梓好惡喎
惡劣得過燒藥丸班班黃營kol先老屈啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]