• 瀏覽: 3,899
  • 回覆: 52
佢確實廢到嘔,防疫政策差到震,搞到香港市民生活喺惶恐之中,我都贊成換咗佢

食物環境衞生署
食物環境衞生署署長        劉利群
副署長        黃淑嫻(環境衛生)、
陳靜婉(行政及發展)
助理署長        蔡雨聖、 陳耀強、霍炳林、勞紹安 陳國衛 趙汝洲 張美儀 徐樂堅

署長同佢老公都黃到趴街
佢D馬又係成班黃人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 初出熱身 於 2020-10-22 08:03 AM 發表

佢確實廢到嘔,防疫政策差到震,搞到香港市民生活喺惶恐之中,我都贊成換咗佢
上次原來170萬人檢咗疫單嘢, 都係由聶德權主理, 真係想問佢做過乜???

回覆 引用 TOP

建議先炒劉利群及食環裡面的禍港曱甴,

再俾機會陳肇始上政譠新秀來辯白
解釋唔到, 就都要被炒

出賣靈魂幫毒果誤人子弟
令願一輩子獻世
個人成就同領導才能兩回事

回覆 引用 TOP

成個男人樣😖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-21 07:45 AM 發表

護士出身的食衞局局長陳肇始,持有曼徹斯特大學教育碩士、哈佛大學公共衞生碩士及香港大學哲學博士學位,出任局長以來,表現未如理想。去年回應傳媒查詢國產催淚彈成份時,坦承當局對成份的無知,稱當局只是翻查文獻,向公眾提供清洗催淚煙指引。

https://hk.appledaily.com/resizer/20kXEITf5ZoiAvZdZegylVTN334=/720x405/filters:quali ...
幾個月都唔肯去清潔流膿牆嗰個先係應該炒喎

黃官無所謂,持平公正就得,同我炒班臨陣脫逃嘅醫護就得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥妹呀見過 於 2020-10-22 08:45 AM 發表

幾個月都唔肯去清潔流膿牆嗰個先係應該炒喎
呢件事我反而想知詳情, 但食環署管理層應先被炒

陳肇始應出來講下, 佢過去一年, 究竟攪乜, 做咩咁多嘢佢可以唔洗理?????如果全係佢主意, 唔止炒, 應被國安拘捕.

所以, 先俾機會佢同公眾解釋....

回覆 引用 TOP

陳局長份人好好
我以前坐counter, 佢仲係副局個時
佢經過都會同我講早晨
新年仲有派利是俾我
大拿拿100蚊
好過d常秘派都唔派

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

呢d 垃圾官員,太平盛世咪開開心心嘆英式下午茶。有乜事起上黎,真係驚到自己姓乜都唔記得。難怪香港政府全體比國內同台灣官員恥笑。

回覆 引用 TOP

管理不善,醫管局乞衣?罷工怎麼辦?

ho76

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-22 12:00 AM 發表

全港人都應支持炒陳肇始,

拘捕劉利群同佢老公

最後捉埋林鄭
三個閪婆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-21 07:45 AM 發表

護士出身的食衞局局長陳肇始,持有曼徹斯特大學教育碩士、哈佛大學公共衞生碩士及香港大學哲學博士學位,出任局長以來,表現未如理想。去年回應傳媒查詢國產催淚彈成份時,坦承當局對成份的無知,稱當局只是翻查文獻,向公眾提供清洗催淚煙指引。

https://hk.appledaily.com/resizer/20kXEITf5ZoiAvZdZegylVTN334=/720x405/filters:quali ...
條8婆既情況同當年老董1樣,志大才疏,累死港人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-21 07:45 發表

https://hk.appledaily.com/resizer/20kXEITf5ZoiAvZdZegylVTN334=/720x405/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/SHOX4BRSTFGNLI3LZ6FWIENWIQ.jpg ...
在個人層面上,
不夠紅是主因,
鬼叫牠無後台或硬度微軟?

在舔共黨層面上,
僧多粥少,
而且分多 o的 錢永遠是好事,
當然需要牠的收入補貼一 o下!

你的天國近了,
請黑狗,藍屍,小粉紅,五毛等趁早悔改,
更要趕快還債。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]