• 瀏覽: 5,343
  • 回覆: 52
+2
食環署班輾人, 都係歸佢管,
多個月的流膿牆唔清, 但最剛剛過的10月1日國慶, 深水埗掛的國旗就半天未夠, 食環就出來拆晒

劉利群呢隻死曱甴婆, 佢一句都未譴責過,

陳肇始你做漢奸就去趴街啦!

全港人都應支持炒陳肇始,

拘捕劉利群同佢老公

最後捉埋林鄭

傭官廢話

禁堂食原來咁多人要食飯。唔食飯食香呀。超級庸官。炒得。

不過佢確實係一個廢官..喊你條毛

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-21 11:55 PM 發表
高永文做呢個位時, 好似醫療界冇咁亂.
咁個時都無新冠疫情。

點只陳呢件係廢, 上至豬頭中, 下至食環署, 教肓局長全是廢物.

哇毒果轉貼員撐政府官員!?黃屍曱甴們好混亂啊!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-21 07:45 AM 發表
護士出身的食衞局局長陳肇始,持有曼徹斯特大學教育碩士、哈佛大學公共衞生碩士及香港大學哲學博士學位,出任局長以來,表現未如理想。去年回應傳媒查詢國產催淚彈成份時,坦承當局對成份的無知,稱當局只是翻查文獻,向公眾提供清洗催淚煙指引。

https://hk.appledaily.com/resizer/20kXEITf5ZoiAvZdZegylVTN334=/720x405/filters:quali ...
點夠泛民勁呀?鍾意點就點,阻人走又得、阻你發言又得,再唔係call你班㭍頭小黃人曱甴去打人、放火又得。
出少啲垃圾post啦!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-21 11:59 PM 發表
食環署班輾人, 都係歸佢管,
多個月的流膿牆唔清, 但最剛剛過的10月1日國慶, 深水埗掛的國旗就半天未夠, 食環就出來拆晒

劉利群呢隻死曱甴婆, 佢一句都未譴責過,

陳肇始你做漢奸就去趴街啦! ...
好笑, 人丁單薄的藍絲掛得果百零支旗緊係清得快

黃絲人多勢眾, 連儂牆貼了數以百萬計街招點清得哂

控制到第三波證明唔算太差啦

毒果毒果

引用:
原帖由 andonlyu 於 2020-10-22 02:22 AM 發表

咁個時都無新冠疫情。
那時有佔中.

引用:
原帖由 tom012345 於 22-10-2020 06:30 發表

死曱甴數以十億計,專爬屎渠食屎

引用:
原帖由 tom012345 於 2020-10-22 06:30 AM 發表

你咪玩偷玩概念, 流膿牆是攤了成半年都唔清, 要成班建設派議員出來小, 不斷小陳肇始及劉利群都唔清

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]