• 瀏覽: 22,297
  • 回覆: 148
+5
現在不需要你們對著大陸客,為什麼又走出來抗爭???
真令人不解,神又是你,鬼又是你!

唔使驚, 周圍都請雜務員.

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-10-23 11:14 PM 發表

乜你睇唔明我講乜嘢咩 機場罷工 打乘客 唔畀人上機 有冇諗過對公司嘅傷害 冇諗過 而家公司受咗傷害 你班人走得甩咩 其他航空公司 冇做啲衰嘢 節衣縮食 捱過咗之後可以正常 但係你班曱甴就唔可以
同意,基本上就算無幹,將來港龍喺大陸係唔會有運行,唔執都蝕死

引用:
原帖由 平常的人 於 2020-10-22 17:41 發表

唔明你點解盡力掩飾係因為 (攬炒) 造成國泰大幅裁員嘅後果
冇錯好多航空公司都有裁員,但有冇(鄉肛)國泰咁大幅裁減
你估攬炒派真的想攬炒?
攬炒派唔話得事嘅係玩緊圍爐取暖互刷存在感,講到尾都不過係炮灰,
攬炒派話得事嘅不過係想增加政治暴光,講得難聽啲就係食人血饅頭。

家陣真的攬炒了,
唔話得事嘅真的當了炮灰,仲可意點?繼續圍爐取暖囉,唔同會死灰復燃咩!
話得事嘅... 機會嚟喇!飛雲! 當然繼續食人血饅頭,努力政治抽插啦!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-27 10:54 AM 發表

那裁員就是了
自打嘴巴
話你理解能力低 真係冇錯 國泰港龍係摺埋 唔係裁員呀 唔好咁低b啦 大陸航線全部唔使飛呀 求仁得仁啦

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-27 12:24 發表

你好明顯唔理解自己講咗乜嘢
大家都睇的明,係你唔明姐

抵死

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-24 09:10 發表

哦~你想話報復~
咁就唔好講到咩因果咁吖嘛~
你自己講啲嘢唔通,唔好話人地唔明吖嘛~
又冇人唔俾你講
老老實實認咪得囉~係要學赤共做衰嘢又要扮正當推責任俾人嘅~
擺明係鏟哂班食碗面翻碗底嘅曱甴呀!有乜也明唔明啫!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-27 12:24 PM 發表

你好明顯唔理解自己講咗乜嘢
睇你蠢 睇唔明我講乜啫 咁多網友都明白 咁你畀人蠢 我都冇辦法㗎

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-27 13:23 發表

老實咪好囉
雖然on9
on9人大把啦,黑白不分,指鹿為馬,自己攬住自己炒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]