• 瀏覽: 27,610
  • 回覆: 325
+5
如果曱甴話有人以佢自己幼短j仔相片威迫可信度高些少

原來200萬+1都係有裸照畀人威脅

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2020-10-20 09:36 PM 發表
原來200萬+1都係有裸照畀人威脅
個個都有裸照威脅

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-20 07:48 PM 發表
年青工人涉與中學生在旺角警署側門擲汽油彈後被捕,中學生早前疑潛逃在內地水域被捕,工人則今(20日)在區域法院承認有意圖而企圖縱火,並在法官表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201020/395309332385763328792308.jpeg/tF5jBIDWw07CA9xZ7jEf4TTbq1O4Qdud0NEqT9DRKk8

...
呢條黃屍柒頭️ 上路啦🤪

天地會

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-20 07:48 PM 發表
年青工人涉與中學生在旺角警署側門擲汽油彈後被捕,中學生早前疑潛逃在內地水域被捕,工人則今(20日)在區域法院承認有意圖而企圖縱火,並在法官表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201020/395309332385763328792308.jpeg/tF5jBIDWw07CA9xZ7jEf4TTbq1O4Qdud0NEqT9DRKk8

...
嗱,終於攞出D誠意作返個出人意表嘅故你喇。

不如講自己天真,無知才犯如此大錯會否好D😁😁😁😁起碼有班無腦無思想的黃絲狗撐下😁😁

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-10-20 07:58 PM 發表
只可惜個官好似信!
話個汽油彈自已走去佢手度, 跟住自動飛出去, 啲傻官都信架; 只要你講得出就得架啦.

引用:
原帖由 tinnit 於 2020-10-20 07:52 PM 發表
咁新奇嘅理由 應諗咗好耐...
佢咁嘅智商,應該諗咗成年㗎喇。

你班傻狗, 講乜都得啦, 傻仔咪衝,後面手足就鬆,哈哈,底夠死

好假囉

官:快把裸照提上來作証

知情權

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-10-20 07:53 PM 發表
唔做編劇嘥撚咗你
又咪…… 律C諗 真on 9,  收費照收🤫🤫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]